@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بفرما شام...
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بفرما شام...
سلام مرسی بد نیستم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوبی؟؟؟
بالاخره با یوزر ثابت پیدات شد!
نوش جان عزیزم چی گرفتی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها یالا زود باش اعتراف کن چی خوردی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به به عجب دوغی (sm59)
گفتم اگه یکی از اون 3تا گرفتم عکس میفرستم اگه نفرستادم یعنی چی؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش خیالم راحت شد فلافل خوردی (sm2) اشکالی نداره منم نیمرو درست کردم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همون 117 بود خودش درستش کرد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی چند سالت بود ؟ اصفهان بودی دیگه (sm138)
این روزا فکرم درگیره هی یادم میره باید چند بار بگی تا یادم بمونه (sm25)
آهان اوکی!نقل قول:
من 24 سالمه ! جدیدا اصفهان دانشگاه قبول شدم دارم میرم اونجا ولی کلا ساکن تهرانم!
انشالله که همه چی درست میشه و دیگه فکرت درگیر نباشه
گریه ی دلشکسته ها چقدر می ارزه ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وصیعت با صدای سلطان به عشقت پلی شد