[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرس دوست داری یا قطب ؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورشه فقط 2درنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پیمان خان / قدم بر دیده ما گذاشتید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرس نمی خوام خواستم میرم می بینم ، قطب دوس دارم می فهمی قطب.(sm59) اینجا نرفتم میگن ، شش ماهش روزه و شش ماهش شب(sm173)
ما که نداشتم ، خدا برای شما حفظش کنه(sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدرعکس مادراشون رو گذاشتن اینستاگرام تو خیابون که راه میرم قیافه همه پیرزنا آشناس
آدم با خودش میگه خدایا من اینو کجا کردم که انقدر آشناس؟
هیچوقت از روی قیافه کسی رو قضاوت نکنید، مثلا من اگه سیاوش قمیشی رو نمیشناختم و از کوچهمون رد میشد چارچشمی ماشینمو میپاییدم ضبطش رو ندزده.
قدم نهادم تا چشات درادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قطبی که اینجا منظوره رو میتونی سر کوچتونم پیداش کنی .... والا من تا حالا نرفتم .. در جریان روز و شبش نیستم ... اگه اینطوری باشه که طرف یه شب میخوابه صبح بیدار میشه میبینه 18 تا بچه داره
خدا بیامرزتش دادا(sm50)(sm127)، مرسی (sm127)نقل قول: