خوشحال باشین (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خوشحال باشین (sm120)
خوبه با این سن وسالت.. خودتم ی افتخار ازتیمت به یاد نداری.. دوم شدن جلوی 100 هزارتارو بزرگترین افتخاری که به چشم دیدی میدونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار نشد با یه کیسه کش کری بخونیم کم نیاره (sm2)الحق که یه کیسه کش تمام عیاری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ادعاش کیون خرو پاره میکنه تا گل خوردن در رفت(sm2)
بحث با لُنگی جماعت فاییده نداره (sm120) واقعاً خیلی رو دارین (sm2)
برو کیونتو بده ریدی ..اگه زر زر نمیکردی تیمت میبرد(sm2)
ما که عادت داریم صدر جدول باشیم (sm120) لُنگ چندم شد ؟ دو رقمی که نشده (sm2)
شما تا نیم فصل خوب میاین همیشه .. همون امیر قلعه نوعی پشت هم قهرمانتون کرد این 2سال اخیر به خاطر همینه(sm2)
همون تیمی هستین که به قول مدیرعاملتون تو 4 تا تیم 5 شدین(sm2)
(sm98) بسه دیگه سردرد گرفتم
پس زر نزن بعد بازی ما(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
لیورپولی کثیف ... (sm39)
گم ورو منچستری شیطان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
اول دیوونه میاد یا شهرزاد؟
امیدوارم که هیچکدوم نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
اشترم ! جسارتا میشه خطر رو از بن دربیاری من تضمین می کنم انسان های فرهیخته ای باشیم (sm176)
شهرام ناظری - سوته دلان ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش تقصیر شمادوتا بود که هم تیمی من بن شد (sm25)
(sm74)
برو بمیر.. من اصن نبودم اون قسمت.. این دوتا گیر دادن هی اوتار مورد دار زدن.. امیر هی برمی داشت اینا میزدن.. بهشون اخطار داد.. اخر زد بنش کرد خطرو(sm2)نقل قول:
ولی خدایی خطر باعث شادی و نشاط تاپیک.. مردک منگل(sm2)
#خطر# آزاد# شود(sm2)
اشترم ! یه چیزی بگو که عذاب نبودش کم شه برام (sm81)
(sm2)
من کاری به این کارا ندارم اون چیزایی رو که تیر کردی رو بیار تا در آغوش بگیرمت مثلا من شیطان انجمنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور شو شیطان(sm120)نقل قول:
#Free #Khatar (sm74)
#خطر ملنگ# آزادش کنید#(sm120)
تِرامادول... (sm50)
(sm178)
انساني كه نه ميگويد اما نه گفتن او از سر انكار نفس نيست... (sm50)
ممر جز اين ويدئوي جديدي كه از عادل روح نواز گذاشتي، ويدئوي هاي ديگه اي هم داره يا نه؟ @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
(sm50)
نگران حالُ روز خودمم
نگران این دلِ بی سَرو پام
نگران عشق تو که این روزا
شده زندگیمُ کل ماجرا ...
مجید خراطها
غلاف کن اعتمادتو ...
(sm50)
خطر (sm98)
باز چه آتیشی سوزوندی