کافیه برید تو پیج خود شادمهر نظراتو بخونید
کم پیش میاد این همه نظر انتقادی از کار شادمهر دیده بشه.
بجان خودم صداش نمیاد این چه تنظیمیه آخه(sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
کافیه برید تو پیج خود شادمهر نظراتو بخونید
کم پیش میاد این همه نظر انتقادی از کار شادمهر دیده بشه.
بجان خودم صداش نمیاد این چه تنظیمیه آخه(sm81)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اینکه نتونم روم نمیشه همساده فامیلمونم هست اما دیگه چندبار اینترنتشونو تموم کردم (sm25)
آقا اشتباه نکن ! اشکال کار تنظیم نیست
وکال قاطی تنظیم شلوغ شده رو اعصاب(sm178)
آقا اونایی که میان میگن تنظیم تنظیم اصلن میدونید تنظیم یعنی چی؟ حو گیر میشید و میاید انتقاد میکنین.
نه خوب نبود من بیشتر از اینا انتظار داشتم ..اکه هر خواننده داخلی غیر چاوشی اینو میخوند میکفتم خوبه ولی از شادمهر خیلی بیشتر از اینا انتظار میره
برو بگو یه کار مهم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 مگ که بیشتر نیست . سریع تریپ توفانش کن (sm120)
تریپ طوفان خخخخخخخخخخخخخخخخخخ(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اه بسه دیکه با این زنیکه برزویی کار میکنه کیفیت کاراش اومده پایین
یعنی چی اونوقت؟(sm171)نقل قول:
طوفان مربوط میشه به طهران قدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط alihatami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]