تنگه هرمز
همسر هرمز درحال پوشیدن شلوار در اطاق پورو!
نمایش نسخه قابل چاپ
تنگه هرمز
همسر هرمز درحال پوشیدن شلوار در اطاق پورو!
خاتون من !
حتی اگر هزار سال عاشق تو باشميک بوسهيک نگاه حتی ـ حرامم باد !
اگر تو عاشق من نباشی ...
" احمد شاملو "
لقمان در مجلسی نشسته بود و در حال سخنرانی بود که ناگهان شخصی عطسه ای کرد و به لقمان گفتند صبر اومد
ولقمان گفت : سوراخو بگیر ببر اومد
این شخص یکی از دیوث ترین افراد حال حاضر میباشد
آبو بریز لام.
.
.
.
همسر فلیپ لام سر میز ناهار
خداییش اینو دیگه نشنیده بودید
منحرفین دیگہ چیکارتون میشہ کرد
(sm172)
چه شده آتی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو سيزده سال از ازدواجش ميگذشته و بچه نداشته
ازش ميپرسن چرا بچه دار نميشين؟!
ميگه:چون دکترها گفتن کساني که نسبت فاميليه نزديک دارن بچه هاشون ناقص ميشن...
ميپرسن:مگه نسبت فاميليه تو و زنت چيه؟
ميگه:اوسکل زن و شوهریم دیگه از این نسبت نزدیکتر؟!!!
پسره رو ختنه می کنن می گن باید دامن بپوشی. می گه نامردا مگه چقدشو بریدین؟
به یارو میگن: تا کجا درس خوندی؟ میگه: تا اونجا که دهقان فداکار شلوارش رو در میاره و منتظر تصمیم کبری میشه
سوتی هاي زنان در میدان میوه و تره بار :
.
آقا درست دادم ؛ آقا زیاد گذاشتی پاره میشه . آقا درشت بذار ؛ آقا میشه برام بلندش كنی ؛ آقا نگاه كن ببین توش قرمزه ؛ آقا چقدر بد میذاري !
یارو يه كفتر ميدزده ميزاره تو شلوارش ميره مترو زيپش باز بوده.كفتره سرشو مياره بيرون،يه معتاد كه داشته چرت ميزده تا كفتره رو ميبينه ميگه داداش يكي از تخمات جوجه شده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ...
بچه رفته پاسگاه گفته دوچرخمو دزدیدن.
پلیس گفت:به کی شک داری؟
گفت بابام
پلیس:چرا؟
چون دیشب نصف شبی به مامانم میگفت بشین روش تا علی نیومده.
خوب سخن گفتن رو یاد بگیریم:
ﻧﮕﻮ : ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﻣﺰﺍﺣﻤﺘﺎﻥ ﺷﺪم
ﺑﮕﻮ: اوه ، مگه کـــ.ونت گذاشتم حالا؟
ﻧﮕﻮ : ﮔﺮﻓﺘﺎﺭﻡ !
ﺑﮕﻮ: حوصله قیافه عنتو ندارم.
ﻧﮕﻮ : ﺩﺭﻭﻍ ﻧﮕﻮ !
ﺑﮕﻮ : کـــ.س ننه آدم دوروغگو.
ﻧﮕﻮ : ﺧﺪﺍ ﺑﺪ ﻧﺪﻩ !
ﺑﮕﻮ : چت شده کـــ.ونی؟
ﻧﮕﻮ : ﻗﺎﺑﻞ ﻧﺪﺍﺭﻩ !
ﺑﮕﻮ : بیا اینو بخور. مگه مال باباته !
ﻧﮕﻮ : ﺷﮑﺴﺖ ﺧﻮﺭﺩﻡ !
ﺑﮕﻮ : بگـــ.ا رفتم.
ﻧﮕﻮ : ﺯﺷﺘﻪ !
ﺑﮕﻮ :خیلی کیـــ.ریه!
ﻧﮕﻮ : ﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ !
ﺑﮕﻮ : به تو چه دیــوث؟!
ﻧﮕﻮ : ﺑﻪ ﺩﺭﺩ ﻣﻦ ﻧﻤﯽﺧﻮﺭﻩ !
ﺑﮕﻮ : آخه اینو بکنم تو کـــ.ونم؟!
ﻧﮕﻮ : ﭼﺮﺍ ﺍﺫﯾﺖ ﻣﻴﻜﻨﻰ؟ !
ﺑﮕﻮ: کرم نریز جـــ.اکش!
ﻧﮕﻮ : ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﯽ !
ﺑﮕﻮ : چیه، کـــ.ونت پاره شد؟!
ﻧﮕﻮ : ﺍﯾﻨﺠﺎﻧﺐ !
ﺑﮕﻮ : سرورت!
ﻧﮕﻮ : ﻣﺘﻨﻔﺮﻡ !
ﺑﮕﻮ : ریدم توش!
ﻧﮕﻮ : ﺩﺷﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ !
ﺑﮕﻮ : کـــ.ون آدمو پاره میکنه!
ﻧﮕﻮ : ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ !
ﺑﮕﻮ : بپر روش !
ﻧﮕﻮ : ﺟﺎﻧﻢ ﺑﻪ ﻟﺒﻢ ﺭﺳﯿﺪ !
ﺑﮕﻮ: کـــ.ونم جر خورد!
ﻧﮕﻮ : ﺑﻪ ﺗﻮ ﺭﺑﻄﯽ ﻧﺪﺍﺭﺩ !
ﺑﮕﻮ: گــوه زیادی نخور باو!
ﺧﻮﺏ ﺳﺨﻦ ﮔﻔﺘﻦ ﻗﻠﺐ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺗﺴﺨﯿﺮ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.
تو همون سه تا نقطه یه دنیا حرفِ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یه نفر گفتن چه وقتی خیلی ضایع شدی گفت : یه روز دختر خالم بهم زنگ زد گفت: بیا خونه خالیه!! منم خوشحال شدم رفتم. در رو که باز کردم دیدم کسی نیست! دختر خالم گفت: من میرم تو اتاق تو هم 5 دقیقه دیگه بیا تو!! منم 5 دقیقه بعد رفتم تو دیدم همه میگن تولد تولد تولدت مبارک. بعد به طرف میگن خب چه ربطی داشت! میگه: اخه لخت رفته بودم تو
معلم از شاگردش می پرسه: 5 + 5 چند میشه؟شاگردش یه کم فکر میکنه میگه 11 معلم میگه: احمق دستتو از جیب شلوارت در بیار ، دوباره با انگشت بشمار!
فقط با وکلا دوست شويد! اگر چه دکترها خوب می کنند، آشپزها سیر می کنند، آرایشگرها قشنگ مي کنند، رفتگرها تمیز مي کنند، مهندس ها درست مي کنند، ول فقط وکلا هستند که قانونی می کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیه که بفهمه (sm172)
(sm81)نقل قول:
نقل قول:
یه دوست خوب (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)من لال شم تا نگفتن چت نکنین اینجا (sm172)(sm25)
نقل قول:
اونم نمیفهمه چراشو بعدا میگم (sm172)
خدا نکنه عزیز(sm10) ، ما خودمون اینجا رو آباد کردیم ، کسی حق نداره بیاد بگه چیکار کنیم یا نکنیمنقل قول:
بعدا میفهمه که باید زودتر از اینا میفهمید درکت میکرد ...نقل قول:
باشه (sm176)
کلهکـــ.یری. . . کلهکیـــ.ری
.
.
.
.
.%)9Xh)E.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تشویق مربی کریستسانو رونالدو به زدن ضربه هد!
همچنان (sm81)نقل قول:
یه روز یه غضنفر میره تهران و سوار یه تاکسی می شه ، به راننده می گه میدان امام حسین رو بلدی؟راننده می گه من خودم بچه امام حسینم ، غضنفر می گه : تو علی اصغری ماشاالله چقدر بزرگ شدی
دختر خانومی ازدواج میکنه فردای عروسی مادر شوهرش میگه زهرا جون چطوری ؟
زهرا میگه زهرا جون نه زهرا خانوم مادر شوهر ش عصبانی میشه میگه
اگر تو با یک سوراخ شدی خانوم پس حتماً آبکش خانوم خانوماست
طرف ميره نونوايی ، يه 5 ريالي ميده به نانوا ،
نانوا ميگه : 5 ريالی كه نون نميشه ! طرف ميگه :
صداشو در نيار من ماكسی ميليانوس هستم
طرف می میره اون دنیا بهش میگن ساعتا رو میبیی واسه خیانت زناست. هر یه بار که خیانت کنه عقربش یه دور کامل می چرخه. میگه مال زنم کو؟ میگن اونو بستیم به سقف جای پنکه سقفی.
غضنفر خرش می میره ، مردم میگن بریم برای شوخی بهش تسلیت بگیم
وقتی میرن غضنفر میگه : اصلا فکر نمی کردم خر من این همه فامیل داشته باشه !
این چقدر زشت شده (sm8)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرزگی مختص به تن فروشی نیست
و ربطی به جنسیت هم نداره
همین که از اعتماد کسی سوءاستفاده کنی . . . هرزه ای
همین که به دروغ بگی دوستت دارم. . .هرزه ای
همین که خیانت کنی. . . هرزه ای
همین که رفاقتت به خاطر پول باشه . . . هرزه ای
اگه میخوای تن فروشی بکنی . . . صاحب اختیارِ بدنتی
اما هرزگی نکن چون از احساس و آبروی دیگران باید مایه بذاری . .
چه مصاف تنگاتنگی...
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (24 کاربران و 27 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺍﮔﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﺳﯿﻨﻪﻫﺎ ﺭﻭ ﺑﺨﻮﺭﯼ، ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ
ﮔﺮﺩﻥﻫﺎ رﻭ ﮔﺎﺯ ﺑﮕﯿﺮﯼ ﻭ ﺍﺯ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﺭﻭﻥﻫﺎ ﻟﺬﺕ
ﺑﺒﺮﯼ …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺮﻭ ﺍﮐﺒﺮ ﺟﻮﺟﻪ!!!
ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺑﺮﻭ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺍﺻــــــﻼﺡ ﮐﻦ … ﻫﻤﺶ ﺩﻧﺒﺎﻝ
ﭘﺴـــــﺘﺎﯼ ﺧــــــــــــــﺍﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﯼ ﻧﺒﺎﺵ
ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺪﺭﻡ ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺖ ﺩﻭﺳﻢ ﺩﺍﺭﯼ؟
ﮔﻔﺘﻢ ﺁﺭﻩ
ﮔﻔﺖ ﭘﺲ ﺑﻬﻢ ﻧﺸﻮﻥ ﺑﺪﻩ
ﻣﻨﻢ ﻧﺸﻮﻧﺶ ﺩﺍﺩﻡ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﯾﻬﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻓﺖ ﮔﻮﺷﯿﺸﻢ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﺮﺩ |:
ﺧﻮﺏ ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺖ ﺑﻪ ﻣﻦ ﭼﻪ؟ ﻣﻠﺖ ﺑﯽ ﺍﻋﺼﺎﺑﻨﺎﺍﺍﺍ
یارو میره انگلیس راننده تاکسی می شه
ازش می پرسن سختت نیست فرمون سمت راسته؟
می گه نه فقط بعضی وقتا حواسم نیس تف می کنم تو صورت مسافر بغلی!
زنها دوست دارند بامردی ازدواج کنند که : مثل شیرقوی، مثل خرکاری، مثل سگ باوفا، مثل میمون بامزه و مثل خروسم باغیرت باشه، اما بعد از ازدواج میفهمند : مثل شیر بی رحم، مثل خر نفهم، مثل سگ هار ، مثل میمون زشت، مثل خروسم همه ی مرغ هارو دوست دارند
سیر تحولی نام های دخترانه در طول تاریخ
اسم خانوما از دهه ۵۰به قبل :
زینب / اقدس/ ملوک/ بطول/ کوکب/ سکینه/ فوزیه
اسمه دخترا در دهه ۶۰ :
زهرا/ فاطمه/ حدیث / فریبا
اسمه دخترا در دهه ۷۰ :
هانیه / فهیمه / ارزو/ مریم/ سارا
اسمه دخترا در دهه ۸۰ :
یاسی/ پارمیدا / ایسودا/ ژینوس/ سینوس/ کسینوس/ بهنوش / شادنوش / پارسی کلا / زمزم
خدا به داد دهه ۹۰ برسه