مث خودمی داداش...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مث خودمی داداش...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm50)
بس که جفا ز خار و گل دید دل رمیده ام
همچو نسیم از این چمن پای برون کشیده ام ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51) I miss you
چشم انتظار حادثه ای ناگهان مباش
با مرگ زندگی کن و با زندگی بمیر ... (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
(sm2)
میحاستم بگم به جمع ما خوش اومدی که یه دفههه
(sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm2)
(sm59)
... (sm81)
(sm50)
بپر بقل رجب (sm2)
(sm77)
پس چرا در رفتی
SLOW FIRE گفت عجب منم نوشتم بپر بغل رجب
بعد اومد نوشتشو پاک کرد(sm2)
HVI HC HLVD;H IL LDAI STHVA NHN ]VH KAIنقل قول:
نوشته اصلی توسط Slow Fire [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ALH [,K FOH
(sm59)
سلام خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای داری
نه همونه که رو نت هست
من مستمو من باد نوشم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فیلمای که میذاری چجوریاس
خودت دیدی؟
ارزش دانلود داره؟
زیرنویس چی؟
کدوم استانی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران دریاس (sm120)
'g \v\v
دریای دروغ
دریای فریبکاری
دریای دزدی
دریای خیانت
دریای بی همدردی
و خیلی دریاهای دیگه ...
غم من نخور(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ندیدم
برو خودت زیرنویس بگیر هر وخ اومد
پس یرخی میذاری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گفتم خوبارو گلچین میکنی میذاری
فیلما زیاده نمیشه یهو ببینم یهو بذارم وقتی زیرنویسم ندارن من جدیدا رو میذارم خودت باید تحقیق کنی چی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا میزنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بس که چرت و پرت میگینقل قول:
(sm2)
تا ب کى سراپا حقيقتى(sm50)
(sm50)
(sm70)