[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جردن : کوبی در تکنیک و نبوغ از من بهتر است
در سال های اخیر که "لبران" استادانه ان بی ای را به ملک شخصی خود تبدیل کرده است، باز هم بودند افرادی که دلشان برای جنس نبوغ کوبی تنگ شده باشد. لبران همه کار می کرد، چشم ها را از حدقه در می آورد و یکی پس از دیگری عناوین را در اختیار می گرفت، اما باز هم اگر پای صحت های یک هوادار قدیمی بسکتبال می نشستید، دل تنگی در جملاتش برای هنرنمایی های کوبی هویدا بود این جنس متفاوت بازی کوبی بود، که او را متفاوت می کرد. متفاوت با همه...(sm74)
دیروز دوشنبه 9 آذر ماموران امنیتی با مراجعه به خانه ی یغما گلرویی ضمن بازرسی خانه اقدام به بازداشت و انتقال ایشان به مکانی نامعلوم کردند تا این لحظه خانواده اش از او بی خبر هستند و عمیقا نگران وضعیت سلامتی اش هستند از همه ی دوستان و مخاطبان یغما گلرویی می خواهیم ضمن اطلاع رسانی در این خصوص - که ممکن است به دریافت اطلاعات و خبری از وضعیتش کمک کند- از هرگونه پیش داوری و اظهارنظر که میتواند منجر به پیچیده شدن شرایط یغما شود خودداری کنید (با احترام حسن علی علیشیری)
سلام شیشه نوشابه ها به یغما (sm25)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یغما به گا رفت(sm54)
امیر عشق ما #خطر# رو # آزاد کن#(sm120)
آهنگای بنجامین کلمانتین آدمو یاد شب گردیای یه فقیر تو خیابون میندازه (sm50)
ممر لینک آهنگاشو داری هر چی گشتم چیزی ازش پیدا نکردم
خیلی خاصه شاید خوشت نیاد (sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش تو خیابونا و متروهای پاریس شب گرد بودو اینارو ساخت ، بعد با همینا جایزه بهترین آلبوم بریتانیا رو برد. جایزه مرکوری رو بزد
یغما گلرویی بازداشت شد
صبح دوشنبه ماموران امنیتی با حضور در منزل شخصی این هنرمند شاعر،ضمن دستگیری وی،لپ تاپ و گوشی های همران این ترانه سرا را نیز ضبط کرده و او هم اینک در اوین به سر می برد.
همسر این ترانه سرا دقایقی پیش این موضوع را در صفحه اینستاگرامش منتشر کرد.
bahman_babazadeh
تا الان نگرفته بودنش عجیب بود
فک کنم ایندفعه بره کنار مهدی موسوی (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
تراک 10 11 کلدپلی چه حالی میده (sm118) البته تراک 10 تکست تراک 9 رو میخونه (sm2)
زبیدی در مورد مثلث ZBZ استقلال خوزستان(sm120) گفت: ما بسیار هماهنگیم چون چند سال قبل در سوسنگرد در کنار هم بازی کرده ایم وبرای ما مهم نیست چه کسی گل می زند و مهم این است که تیم ببرد
همه مثلثی شدن (sm2)
چراغارو خاموش کن هوا هوای درد
دوست ندارم ببینی چشمی که گریه کرده ... (sm81)
مثل تو که از شادمهر شروع کردی ، الان رفتی سراغ سیاوش ، فردا میری سراغ یکی دیگه، میگی مثلث ریدن(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هم خوب تنظیم میکنه .. (sm102)
احسان مثلت SSS بزن... شادمهر.. سیاوش.. شهرام شب خره(sm2)
#خطر دیوث# دقیقا کجایی#(sm50)
(sm120)
اطلاع رسانی و کامینگ سون های صحیح باید در جهت راستای افق تعالی موسیقی کشور باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به تنهایی بار کامینگ سون مملکت را بر دوش میکشم
اسی SSS(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی : چندکار با شادمهر عزیز دارم که در آینده ی نزدیک پخش میشود (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد محمدعلی بهمنی : خواننده های این زمان کارهای من را میخوانند بدون اینکه حتی از احوال من باخبر باشند من از کسی این توقع را ندارم که دستمزدی به من بدهد اما اینکه از اسم من استفاده سو میشود ناراحتم میکند
اینارو(sm2)
به گزارش وبسایت نود، بازی تا دقیقه ۶۳ با نتیجه یک بر یک پیگیری می شد که محمد عبدالعزیز، رئیس جمهور موریتانی هم تماشاگر ویژه بود. با این نتیجه بازی به وقت های اضافه کشیده می شد. اما عبدالعزیز که از جریان بازی خسته شده بود به مسئولین برگزاری مسابقه دستور داد که همان لحظه بازی را متوقف کنند و با ضربات پنالتی تکلیف برنده مشخص شود.(sm2)
بیا اینم استاد(sm120)نقل قول:
آهنگ جدید و فوق العاده شاد و استثنایی استاد شب پره به نام " نیسان آبی " بزودی ...
دادا جون نیسانو بیار یونجه ها رو بار کنیم با هم
تا جایی که نیسان میره ، عباس قادری گوش کنیم با هم
(sm2)نقل قول:
نیسان ابی یا نیسان گاوی؟(sm2)
(sm169)
When We Were Young (sm74)
سلام خوبی میلاد؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر کجاس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام از من - مثل همیشه (sm176)
نمیدونم از دیروز که بن شد خبری ازش نیست
اه محسن گرفتش یکی از کاربرا(sm25)نقل قول:
خطر اگه هستی ب حرمتت میرم البوم این یازو مثل مجسمه دانلود میکنم گوشش میدم(sm10)
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کجایی؟؟ (sm74)
مگه خلبان روسی رو نجاتش نداده بودن ؟؟؟ (sm54)
قفل . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا بودن الدنگ یکیش زنده مونده بود اینم زده بودن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]