صحنه هارا دیدم با روحیاتم سازگار نبود (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
صحنه هارا دیدم با روحیاتم سازگار نبود (sm25)
این بار اول مطمئن شو بعد دست تو جیبت کن 30 تومن پیاده نشی باز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین بار که دیدمش یه جوری نگام کرد ضربان قلبم رسید به 1000 (sm81) تا جایی که میرفت فقط به من نگاه میکرد (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز دیدمت و تازه شدم از نونقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز از تو گذشت هزار سالم شد
(sm74) ب خودت نگیر از ادکلنِ خوشش اومده بوده (sm2)نقل قول:
دخیل میبستم به عطر فروشی (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصولا تو دوره ی تینیجری عطر و ادکلن جدایی میاره
روز بعدش یه شماره ناشناس که دختر هم بود زنگ زد چندتا هم اس ام اس داد ولی من گفتم برو خانوم مزاحم نشو (sm2) نمیدونم خودش بود (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یییییییییههههههههههههههه ...نقل قول:
واقعا(sm51) فک کنم خودش بوده ها پروندیش(sm70)نقل قول: