[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سینجول کدوم اهنگه
دست همکاری به مظاهر ابتذال خارج از کشور دادهاند!(sm2)
الی تو گفتی فیلمش اومد که از کجا میدونی ..
خودت فهمیدی چی گفتی
میگم تاریخ نزدن کی میاد این فیلم که ..
☜1000تومن شارژایرانسل!
امروزبه یک سوال پاسخ درست بده
1روبه84888بفرست (sm29)
گفتن این هفته میاد
خو کرم داری میگی اومده ..
من کی گفتم اومده
حقوق مادی پدیدآورنده یه اثر مثلا کتاب، تا چند سال بعد فوت صاحب اثر،در اختیار وارثاست؟
100. وارثین حقی ندارن
101. تا ابد
102. سی سال
103. پنج سال
جوابش چی میشه ؟
درست بگی پونصدشو برات میفرستم (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط یه شاسکول میتونه تو اون مسابقه شرکت کنه (sm2) ماغ که هزارتومنو زدیم بعد لغو کردیم حالشو بردیم (sm2)تو ادامه بده که این راه پایانی ندارد (sm2)
تمام جوابیای این سوالا هم تو نت هست (sm120)
تا حالا گوشی روت کردین .. (sm172)
انتر من تو این سوال اولی گیر کردم وگرنه خودم میدونم بعد لغو کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مصطفی پاشایی (برادر مرتضی پاشایی) - سرت رو برنگردوندی
(sm2)
هفت شنبه های بیمار (sm50)
امیییر آلبوم فریدون آسرایی شنبه میاد ؟
(sm54)
(sm10)
فک کنم یکشنبه بیاد حالا احتمالن امروز موسیقی ما میزنه
کسی فول آرشیو (رپ) نداره
این برنامه شب کوک این پسر قرتی تهرونی لاشیم رفیقای خودشو میاره برنامش
ریدن با این برنامه سازیشون دیشب یه یارویی اوردن بودن قیافش شبیه عراقیا بود میگفت جناب فلانی شما کجا بودین از سال 83 که البوم دادین نبودین اونم گفت رفتم سراغ بیزینسم !(sm2)
یکی نیس بگه انتر سگ برینه دم خونت کسی اینو میشناسه که میگی کجا بودی یا یه پسره دیگه رو اورده بودن فک کنم پسر همین حصاری خواننده پیشکسوت بود صداش شبیه هایده بود همش میومد تی وی (sm2)بعد میگفت شما دارین چیکا میکنین این روزا میگه سه تا برنامه فشرده دارم موزیک میسازم نقد میکنم با صدا و سیما همکاری میکنم بعد از فاکتورای خواننده خوب گفت از صدای بقیه ایراد گرفت اومد خودش خوند ریدنم گرفت (sm2)عربده میکشید مث ممر
عربده عمت می کشه
(sm2)دیوث خودشم همچی داد میزنه نصف شبی یاد گزارش علیفر میفتم سینا میگفت همچی داد زده بود بابای اکبر از خواب پریده بود ! (sm2)هر گزارشی میخوان نشون بدن انگاری سیخ تو کیونش کردن از رو صندلیش یه دورخیز میکنه قسمت بعدیو معرفی کنه
تولید نماهنگی برای حمایت از مذاکرات هستهای(sm30)
سومین تیزر رضا یزدانی اومد
چه ملودی باحالی داره (sm173)
(sm172)
روحش شاد چقدر من دوستش داشتم (sm74)
شاید بعدی من باشم (sm50)
من و تو بدون هم معنا نداریم .. (sm50)
الان داريد تيكه اي از يه شعر ميخونيد يا خودتون ...
خودم (sm25)
یزدانی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز جووني (sm39)
محکمتر بزن ..