ولی من احساس می کنم نت شماها داره میرینه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من احساس می کنم نت شماها داره میرینه(sm2)
من نیز هم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اومدی که می خوای بری(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنکور داری؟!!ابالفضل فکر میکردم رنج سنی سایت داره به نوح نزدیک میشه!!(sm120)
تو تنها امید مایی زنده بمون(sm120)
دست رو دلم نزار (sm178)نقل قول:
بی پدرا امنیت و شبکه رو که میدن به نرم افزار سال دیگه(sm3)
میگن آی تی رو میخوان کم کم حذف کنن (sm98)
من کنکور دادم امنتی و شبکه قصدم بود که کنکور آی تی چرت ترین کنکور ارشد بود تا به الان
اعضابم خورد شد
متاسفانه نرم افزار رو بهتر دادم از آی تی
میخوای بری کدوم گرایش؟
نت اینا مشکل پیدا کرده روشون نمیشه بگن که نتمون در حال...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاق بغلیت تو فیاض بخش(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اتفاقا اینجا دیوونه خونسنقل قول:
انقدر از این آزمون های کانون بدم میومد پارسال شرکت کرده بودم پشتیبان دیوث هر هفته زنگ میزد کرسی شعر میگفت دو سه بارم باهاش بحثم شد (sm2)