مگه 85 هست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکرده بودم
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه 85 هست؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت نکرده بودم
شاهین جان ، عزیزم ، دقت کن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
اون مصرع یه "اگر" داشته باشه بهتر خونده نمیشه؟
فدا دلت داداش (sm127)(sm46)(sm172)
و اینچنین نوید از مهدی موسوی ایراد گرفت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی که نظر شاعر باشه همون درسته ، نوع خوندن فرق داره
(sm127)
من برم بار سفر ببندم... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127) امروز اولین روز از چهارمین سال زندگی مشترکمونِ (sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل نبودن دیشبم هم همین بود...
حســــــابی... خدا هم توی قرآنش گفته برای هرکس همسری از جنس خودش آفریدیمنقل قول:
(sm127)نقل قول:
یادم میاد این داستان توی کتاب ادبیات دوران دبیرستان هم بودش...
بارونش واسه شماس ریزگرداش واسه ما (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جیگلتو (sm59)(sm19)نقل قول:
آلمانم ماشینای خوبی داره ولی ماشین امریکایی چیز دیگه ـس... نمیشه بریم امریکا؟ (sm74)نقل قول:
(sm50)
بیا از اینجا فرار کنیم با هم بریم آلمان (sm70)
اتفاقا بیروت خیلیم جای خوبیِ... فکر کردی واسه چی اینهمه خرجشون میکنیم؟ (sm51)(sm70)نقل قول:
خودش بره بیروت ، هر چی سیسکی بود من انتخاب کردم میگه برو بیروت ، این همه جا ...
آچغال (sm70)