زارت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زارت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سومم
(sm2)بتی نکنه فیاض بخشی با یه عکس فهمیدی چی به چیه
من کنکور رو چهار سال پیش بوسیدم گذاشتم کنار(sm59)
شبکه دیگه!نقل قول:
ها دیدم کنکور چرت بود من آبان تا آذر خوندم یه سفر پیش اومد یه ماه و نیم درگیرش شدم وقتی برگشتم دیگه گفتم فایده نداره نخوندم...سر جلسه سوالا رو دیدم اشک تو چشام جمع شد(sm120)
حالا به نظرت ریسک کنم واسه سال دیگه یا برم آزاد؟؟ ریاضیاش سنگینه حال ندارم(sm74)
آزموناش فضاییه اکثرا(sm98) منم از پشتیبانم خوشم نمیاد ولی با هم می سازیم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها منگل میام ملاقات تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سر من من قبل اینکه برم دانشگاه می خواستم برم دوره های سیسکو رو بخونم و مهندسی شبکه رو بگیرم خاک تو سرم که نرفتم الان برا خودم کسی بودم(sm178)
(sm120) میگم دوز داروهاتو بیشتر کنن پرخاش گر شدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه 17 ساله(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]