روحم بکارت زن ضحاک است... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روحم بکارت زن ضحاک است... (sm50)
هستم همین دور و برا...سربازیت تموم شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوفت هی میای صدا میکنی جواب میدم باز صدا میکنی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا منو بخور حالا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوطوری(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بتی جوون خوبی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلاااااااااااااااااااام خوبی؟؟(sm19)(sm19)(sm19) مرسی گلم خوبم کجایی نیستینقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرررسی خوبم (sm19)من که هستم شما ستاره سهیل شدی خانووم (sm19) (sm10)نقل قول:
(sm74)
(sm50)
خطر(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نامه ی خود سیاه کردم من هستی خود تباه کردم (sm169)
⚡️خبر فوری⚡️
آمریکا میگوید که با توجه به گزارش آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پرونده ابهامات فعالیتهای هستهای ایران را میبندد.
دیکاپریو، جدیدترین ستارهی بازیگری متود[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برای بعضی از بازیگرها، صرفا ایفای نقش و شبیه شخصیت فیلمنامه بودن کافی نیست. برای بضی از بازیگرها قبل از آغاز فیلمبرداری، در حین فیلمبرداری و بعضا پس از اتمام فیلمبرداری در جلد شخصیت بودن و همانند او رفتار - صحبت - تفکر کردن مهمترین بخش بازیگری محسوب میشود. به این روش، بازیگری متود و به این دست از بازیگران، متودیست گفته میشود. به عبارتی، در فن بازیگری متود، هنرمند تلاش میکند تا به شخصیتی که تنها در روی کاغذهای فیلمنامه ساخته شده است روح و جان بخشیده و در نتیجه آن را تبدیل به شخصی قابل همذات پنداری برای مخاطب کند.از اواسط دهه ی 40 میلادی و با آغاز سینمای معاصر، به محبوبیت بازیگری متود که فنی تازه شکل گرفته در هنر هفتم بود افزوده شد. از آن زمان بازیگران بزرگی از مارلون براندو گرفته تا داستین هافمن، آل پاچینو، جیمز دین، مریل استریپ و رابرت دنیرو و دنیل دی لوئیس و در نسل فعلی سینما بازیگرانی همچون هث لجر، جرد لتو و متیو مک کانهی با به کار گیری این متود، سینما را به واقع گرایی بیش از پیش نزدیک کرده اند.اما شاید بتوان لئوناردو دی کاپریو را یکی از جدیدترین متودیست های درجه یک سینمای فعلی دنیا خواند. او که با تایتانیک شهرتی جهانی از آن خود کرده بود، در سال های اخیر وارد نقش هایی بسیار سخت و پیچیده شده است. در این مقاله به سه فیلمی که او متود بازیگری را به سطح اعلای خود رساند، اشاره میکنیم :The Wolf of Wall Street[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دی کاپریو در جدیدترین همکاری خود با اسکورسیزی، نقش سرمایه داری فاسد به نام جوردن بلفورت را بازی کرد. این فیلم مملو از استعمال انواع مختلف مواد مخدر بود که هر کدام بعد از مصرف منجر به واکنشی متفاوت میشوند. با توجه به اینکه از مواد مخدر واقعی در صحنه استفاده نشده بود (بعنوان مثال، به جای کوکائین، بازیگران پودر ویتامین دی را استعمال میکردند) دی کاپریو باید چندین نشئگی متفاوت را به مقابل دوربین میاورد.Django Unchained[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]دی کاپریو در جانگوی آزادشده اولین نقش منفی کارنامه خود را مقابل دوربین آورد. در یک صحنه که او در حال صحبت با کریستوفر والتز و جیمی فاکس می باشد، دی کاپریو با عصبانیت دست خود را به روی میز کوبیده و به صورت ناخواسته لیوانی را خورد میکند. وی بدون توجه به خونریزی دست خود، به ایفای نقش ادامه داده و صحنه را با موفقیت به اتمام می رساند.The Revenant[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]در ادامه ی همکاری با برجسته ترین کارگردانان فعلی سینما، این بار لئو با آلخاندرو ایناریتو برای فیلم Revenant همکار شد. او در این فیلم که به گفته ی خودش تا به اینجا سخت ترین هنرنمایی عمرش بوده، نود روز در دمای زیر صفر درجه مقابل دوربین رفت و برخلاف گیاهخوار بودنش، کبد یک سگ آبی را به صورت خام خورد تا نشان دهد او برای به اعلا رساندن نقش هایش، هیچ حد و مرزی را نمی شناسد.
خدایا شکرت(sm27)
(sm50)
لا لا نخواب، خواب که دوا نیست
دل دیونه داشتن که خطا نیست..
گردوی سرنوشت چرا پوکی؟...
(sm27)
سخنگوی دولت امریکا: گزارش آژانس کافی است، پرونده ابهامات فعالیتهای اتمی ایران را میبندیم
دولت آمریکا اعلام کرد که با توجه به گزارش مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، آماده است که پرونده ابهامات فعالیت هستهای ایران یا پرونده "جنبههای نظامی احتمالی" این برنامه را ببندد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مارک تونر، یکی از سخنگویان وزارت امور خارجه آمریکا گفت که گزارش آژانس، ابهامات و سئوالات باقی مانده در مورد برنامه اتمی ایران را به خوبی پاسخ داده است.
بنا بر گزارش بی بی سی فارسی او گفت که آمریکا و پنج کشور دیگری که در مذاکرات اتمی با ایران مشارکت داشتند در جلسه شورای حکام آژانس در روز ۱۵ دسامبر با مختومه شدن این پرونده موافقت خواهند کرد تا بتوانیم بر اجرای توافق جامع اتمی متمرکز شویم.
تونر گفت که گزارش آژانس با ارزیابی اطلاعاتی آمریکا که برنامه تسلیحات اتمی ایران در سال ۲۰۰۳ متوقف شده بود، همخوانی دارد.
او گفت که توافق جامع اتمی میان ایران و گروه ۱+۵ شفافیت و دسترسی لازم را برای اقدام فوری در صورت تکرار چنین فعالیت هایی در ایران فراهم می کند.
قفل رو آهنگ یوسف (sm50)
صبح یک روز من از پیش خودم خواهم رفت
بی خبر با دل درویش خودم خواهم رفت
می روم تا در میخانه کمی مست کنم
جرعه بالا بزنم آنچه نبایست کنم
بی خیال همه کس باشم و دریا باشم
دائم الخمر ترین آدم دنیا باشم
آنقدر مست که اندوه جهانم برود
استکان روی لبم باشد و جانم برود
ساقیا در بدنم نیست توان، جام بده
گور بابای غم هر دو جهان، جام بده
برود هر که دلش خواست شکایت بکند
شهر باید به من الکلی عادت بکند..
(sm50)
با هر مسکنی تازه دردم زیادتر میشد (sm50)
به خاطر موی سپید ، پیرمرد را عفو کنید
ببین در 70 سالگی داره میره باشگاه ، حالا ما چند تا پیرمرد ِ اوایل دهه شصتی(sm120) دور هم جمع شدیم بسکت بزنیم ، به خدا نیم ساعت نشد همه دراز کشیدن رو زمین !! بعد اسم اینو گذاشتیم زندگی ، همش کار کار کار آلودگی هوا ترافیک و ... به خدا این اسمش زندگی نیست ! باید در مقابل تفریح هم وجود داشته باشه نه اینکه دنبال دو روز تعطیلی بگردی بری شمال تازه نصفشم ترافیک ( تازه همینشم نمیتونیم بریم ) بعد میگن چرا عمرا کوتاه شده به خاطر همین چیزاست دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت داری میگی 70 سالشه ! کارشو کرده به خواسته و آرزو هاشم رسیده دیگه چی میخواد ؟؟؟ این نره باشگاه و تفریح نکنه من وتو تفریج کنیم ؟؟؟ منو تو که تو اول زندگی هستیم و باید به یه نحوی دهنمون رو سرویس کنیم تو با کار من با درس ! اگر هم از همین الان بیخیال بشیم و بزنیم به در بیخیالی و تفریح کنیم که دهن مردم دهنمون رو سرویس می کنه از بس حرف درمیارن که طرف بیکار و بی عاره و انگل جامعه شده ! جلو روتم نگن پشت سرت میگن یا اینکه یه جوری با حقارت نگات می کنن که انگار جرم و جنایت مرتکب شدی
یاد تو میوفتم (فریدون & فرشاد حسامی) (sm50)
یره اسم این کنسرت دیوید گیلمور که زیر نویسم داشت رو بده . اسم فایلشو
هرچی می گردم نیست (sm81)
هنوزم چشمای تو ( استااااااد صفاریان & فریدون ) (sm50)
افق نگاه تو مثل آسمون لاجوردیه
تو قطب هم قدم زدن با تو مثل حس کویر گردیه ... (sm50)
چرا باید دهنمون رو سرویس کنیم ؟! ینی زندگی همش کار و درس و اینجور چیزاست ؟! کدوم تفریح تو این مملکت وجود داره ؟! نصف عمرت تو ترافیک و آلودگی هوا تلف میشه ! کشورهای دیگه رو ببین اینطوری زندگی میکنن ؟! سگای اونجا از ما بهتر زندگی میکنن !! چرا ما نباید شاد باشیم و تفریح کنیم ؟! همش کار ؟؟!! بعد میگن چرا ایران دومین کشور افسرده جهانه !! ابی تو 70 سالگی میره باشگاه و به قول خودت زندگیشو کرده ، چرا ما نباید فرصت کنیم حداقل یه روز در هفته بریم باشگاه دور هم جمع بشیم ؟! همش گرفتاری گرفتاری گرفتاری !!! بعد میگن چرا عمرا کوتاه شده تو این مملکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهن مردم رو نمیشه بست هر کاری کنی یه حرفی میزنن باید بیخیال بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون بیچاره هم داره همینو میگه دیگه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نام زندگانی حرامم شد جوانی.این قشنگ وصف حال ماست.بهترین سالای زندگیمونو درگیر کنکوریم و دانشگاه تا مثلا بعدش زندگی کنیم.بعد اونم از صبح تا شب بایدکار کنیم و به قول خودت گرفتاری.(sm172)
منم همینو میگم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من با نا امیدی و این حرفا کاملاً مخالفم ، همیشه شادم و بی خیال ولی میگم چرا نباید تو این مملکت فرصت برای تفریح وجود داشته باشه همین
(sm2) ممر تو چقد خنگی که میزنی آهنگ سیاوش امشب از تیونز وب ..
همش در حال ریدنه ..
آهنگ امشب میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدئو 26 آذر
یه آهنگ اسلو با تنظیمی خوب از فرد میرزا
فرد میرزا استاد فضا سازیه
صحنه ی 3 نفره ... (sm50)
(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیگه حرفی ندارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]