نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها چته ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها چته ..
مهم نبود برات .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میلاد اگه بنا باشه بگم یک نفر روی من به شدت تاثیر گذاشته اون آرش سبحانیِ ! (sm118)
این بشر خداست ! (sm50)
متاسفانه تو پی سی ندارم الان و به فیل شکن هم دسترسی ندارم ولی برو اینجا هست شعرش:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبیه بولدوزرم چون که زندگی خشن است
تمام دنیا، از مرگِ باغ، مطمئن است
چه کوچک است و غمانگیز، آرزوهاتان!
بهشتِ گاو، پر از کاه و یونجه و پهن است!
دقیقا درسته کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پیچ اشتباهی چه خاطره ها باهاش دارم من ..
نقل قول:
(sm50)
دمت گرم الان می ذارمش اینجا !
قسمت اولش که اومده بود من از کلوب گرفته بودم اومدم خونه گذاشتم ..
یه هو پدره رسید بالا سرم فوکی بازاری شد اصا ..
پست جدید موزن .. (sm50)
همین که می سوزی .. (sm50)