اره دیگه ادم گاهی وقتا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره دیگه ادم گاهی وقتا نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا تو فوتبال آالمان، امروز عصر بینِ بازیکنهای تیم سن پائولی و طرفدارانِ تیم مقابل:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این البوم های سال1383 و 1380مجوز دارها به سختی گیر میان
جای من خالی برای آپ(sm51)نقل قول:
تهران پرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خیلی خوشحال شدم بعد یک سال امیر فهمید که فرزاد کیفیت اشغال میذاره سی دی منتشر شده کیفیت کاست میذاره
اگه پره بمن بگو دو البوم میخام برام پیدا کن هر کدومش پنجاه هزار میدم سی دی شو پیدا کننقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه تهران نیستم
ولی دو تا مغازه دیدم تو انقلاب همه چی داشتن
همه چی ندارن خیلی البوم ها من دارم اونا ندارن .عمرا البوم باغ افسانه گروه کروز داشته باشن سی دینقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنار سینما میگینقل قول: