تونز وب نیست تونزوِی
نمایش نسخه قابل چاپ
تونز وب نیست تونزوِی
این دو جمله خیلی خوب بود !نقل قول:
نوشته اصلی توسط meysam98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه منتظر فردایی بهتریم ولی اون فردا نمی دونم چرا نمیاد
ساقیا می بده و غم مخور از دشمن و دوست
که به کام دل ما آن بشد و این آمد ... (sm184)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
بنیتس دهنت صاف ریده به تیممون.بازیکن سه کارته بازی میده.(sm3)
(sm169)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
کیان مقدم - بوی گَس بارون پاییز ... (sm50)
تلگرام موزیک باران دست کیه ؟؟؟ ورداشته آبمیوه فروشی تلیغ می کنه (sm2)
کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری از یوتیوب دانلود کنم ؟! بدون ***** شکن باشه فلبتر شکن ندارم
برو سایت dasan.ir آدرسو پیست کن احتمالا بشه دانلود کرد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد؟تونستی دانلود کنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهلت نمانده است ، من خسته ام بجنب
سیگار من کجاست ؟
شلیک کن رفیق ... (sm50)
ابی یه کاخ فوق العاده اعیونی تو لس آنجلس داره که کاملا مجهزه همه امکاناتو داره سونا جکوزی استخر سالن بدنسازی زمین تنیس زمین بسکتبال و... حالا چجوری ساکو زده بغلش میزه باشگاه اینونمیدونم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm50)
تو این دنیای سیاه و سفید جز تو کی اشکامو تحمل کرد ... (sm50)
جدی .. (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) تیتر رو دیده بودم نوشته 26 فک کردم باز ممر ریده ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عچقم بخولمت .. (sm120)
(sm70) اینجا اسپانیاست نه لس آنجلسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی لاشی سگ باز گم و گور شدی که دیوس ..
شایدم نیومد (sm2) اگه نیومد تقصیر من نیست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال ممر میرینه فرقی نداره ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
رادیو خر کیه (sm120) ما تصمصم میگیریم (sm128)(sm120)
تا ساعاتی دیگر ...
اگه نیومد تقصیر من نیست(sm2)
سگ% تکذیب میشه(sm2)نقل قول:
حالا دیگه شک نکنین میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
گیتار باس اول پارو(sm50)
تهیه کننده رفیق موزنه ..نقل قول:
همین الان از رادیو گفتن زر نزن همون 26 میاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کجا من گفتم امشب تکذیب میکنم همون 26 آذر (sm2)
باز رید(sm2)
آخه مگه رادیو مغز خر خورده مثه آونگ اول آهنگ بده بعد ویدئو (sm120) 20 هزار دلار میده که تگ اون پایین باشه
(sm120)
من میرم و شب برمیگردم.. باهات کار دارم (sm2)
بری که برنگردی(sm2)
من تا دقایقی دیگر عازمم و دیگر امروز نمی آیم . کال دارم (sm120)
شنبه.. اولین روز کاری هفته به حسابت میرسم(sm2)نقل قول:
فردا یه سر باید برم اولین روز کاری ما فرداست (sm120)نقل قول: