اگه بودم میبینمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه بودم میبینمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند میگیری دیگه نیای ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی نهار (sm120)نقل قول:
احسان عصرت گل گلی(sm120)(sm10)
حسین عصرت سوت بلبلی(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه قهوه از سرتم زیاده (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آتش بزن خاکسترم کن (sm50)
ساقی از این عالم واهی رهایم کن ... (sm50)
کامبیز از یغما می گوید . . . (sm118)(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به مرگم راضیم
اما نمی آید اجل
بخت بد بین
از اجل هم ناز میباید کشید
(sm50)
بچه ها لینک برنامه امروز کامبیز رو دارید ؟
هروایه هروایه یارم ولیم توریایه
اری خدا چه بکم دلبر دل و کی دایه ...
(sm181)
اگه فندوق شکن نداری برات آپلود کنم ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm176)
گوش کردی معتمدی رو
نوکرتم ! آره گوش کردم ! ولی آخرش نگفتی توی کدوم آلبومشه !؟ (sm51)
من تو تک آهنگاش دارمش
آه که این طور ! مرسی کلی !! (sm10)
(sm50)
(sm50)
تو رو خیلی دیر شناختم وقتی که تموم شدم .. (sm50)
بیا جای مشتمو ببین رو دیوارو برو ..
آسمون کاشکی که می شد بپرم
تو دل آبی تو خونه کنم
کاشکی می شد
مثال ابرهای تو زار زار گریه مستونه کنم
(sm50)
فاک مای هارت وری وری ماچ (sm1)(sm178)(sm9)
و گریه های من به شعر یغما ...
دوستان این همه تو این چند وقته کرسی شعر نوشتم میخوام الان یه چیز به دردبخور بگم ! شاید بخندین و مسخره کنید ! عیبی نداره لااقل حرفمو زدم !
میخوام بگم بسه انقدر حسرت زندگی بقیه رو خوردم و خورید بسه به داشته های مردم به چشم آه و حسرت نگاه کردیم که فلانی چی داره و من ندارم فلانی ماشین داره و من ندارم فلانی عجب خونه ایداره و من ندارم فلانی عجب پولی داره و من ندارم فلانی ...
واقعا پاشیم و پاشید یه حرکتی کنیم تا جایی که توانش و داریم از حداکثر توانمون استفاده کنیم و به چیزی که آرزو داریم برسیم شرایط و امکانات هر کسی متفاوته از هرچیزی که دارین استفاده کنید یا اینکه به همین زندگی قانع باشید
گفتم شاید بخندین و مسخره کنید ولی به هر حال حرفی بود که میخواستم بزنم
جو نده باو (sm70)
یه زمانی که فیسبوک و توییتر نبود روشنفکرا جمع میشدن شبکه چهار میدیدن.(sm2)
جو کجا بود داداش من ! بهتر از اینه که جوونی رو به آه و حسرت بگذرونیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته تر از اینم که پاشم (sm50)ترجیح میدم بسوزم..(sm50)
باو هنوز 20 سالته خستگی چیه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونی خیلی حرف داری ولی نمی تونی بزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی تونی دنبال هر کاری بری
فقط جمله های کوتاه بگی
همه ش ساکت
حتی مادرت هم مسخرت کنه
میدونی لکنت چیه
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
غمم را ز چشمم نمیخانی(sm50)
جالبه یه رضا یزدانی ککشم نمیگزه انگار نه انگار
تُف به غیرتشون. من 4،5 روزه حالم خوب نیست اونوقت یکی مث رضا یزدانی که شاید اگه یغمایی وجود نداشت الان باید زمین جارو میزد ککشونم نمیگزه. همین سیاوشم اوج کاراش دهه 80ه که اکثر کارای خوبش واسه یغماس. من نمیدونم اینا چجوری انسانین. ابی و سیاوش اونورم هستن تازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
shahin94reza 20 minutes ago
اتنا رفیقم کارمنده میترسه اعتراض کنه اخراجش کنن....دوستم دانشجو میترسه یه موقع ستاره دار شه...اون یکی رفیقم استاد میترسه براش توبیخی بزنن...اون یکیشون خوانندس خب کنسرتاشو نمیذلرن بزکذار کنه و تو رادیوجوان اهنگ بذاره..منم میترسم بلایی سرم بیارن.....یکی از دگ رفیقامم کارگر اون فقط میخواد اعتراض کنه ولی نمیتونه..ببخشید اتنااااا