ولی من نمیدونم شاید نسخه فیزیکی تو سایت بفروشننقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی من نمیدونم شاید نسخه فیزیکی تو سایت بفروشننقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میثم
60-70 تومن که نمی صرفه و تک و توک افرادی هستن بفروشننقل قول:
کاش انجمن برنامه اندروید و ایفون داشت میشد با اون راحت تر بود
واقعا چقدر گروننقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا ابلفضل(sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو انجمن کیفیت های. Wav رو بخری خیلی بهتره همراه کاورنقل قول:
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باور کن الان که ریپ حرفه هم میشن کیفیت البوم هانقل قول:
من که قبلا برنامه که ریپ میزدم هیچی نبود ولی با برنامه آیتونز یک چیز دیگست کیفیت. MP320 مثل. Wav هستنقل قول: