نسخه فیزیکیش یه چیز دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم دست به دامن امیر خان بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه فیزیکیش یه چیز دیگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم دست به دامن امیر خان بشم
(sm50)
اره دیگه ولی باید هزینه کنی واسه نسخه فيزيكي شنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک نفر رو پیدا کردم دو هزار تا سی دی اورجینال پلمپ داخلی و خارجی داره حیف هنوز تایلند هست عشق و حالنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مثل من زمستونی نداری
که باشه لحظه چشم انتظاری
گلدون خالی ندیدی نشسته زیر بارون
گلهای کاغذی داری تو گلدون
تو عاشق نبودی ببینی تلخ روزای جدایی
چه سخته چه سخته بشینم بی تو با چشمای گریون
بشینم بی تو با چشمای گریون
بشینم بی تو با چشمای گریون
(sm93)نقل قول:
برم فیلمی رو که گفتی نیگا کنم
کدوم رو دانلود کردی ?نقل قول:
این وقت شب که دیوونه میشینقل قول:
کینه 2004نقل قول:
ساسان حتما قضیه صدای بارون رو هم میدونی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]