نه ولی دو زبان میخونم ولی رشته م زبان نی ریاضیه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه ولی دو زبان میخونم ولی رشته م زبان نی ریاضیه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حق میدم یادتون رفته باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm51)
سلام
مانی رهنما چرا اینجوری (sm25)
کچل خوش شانس که میگن اینه !!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسُف تهه چاهم بمونه ناتنی نیست
(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
عاقا کمک فیس بوک رو نمیدونم چی زدم رفته رو شناسایی دوست چی کار کنم ، ادد لیستام زیادن خوب بدون شوخی چی کار کنم
امیر ؟؟؟
به گـا رفتی ..
چی کار کنم ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طریق ایمیل درست نمیشه ؟؟؟
عکس محسن چاوشی با پاشایی اورده میگه این کیه (sm81)
سوالاشم چرا ایننجوریه اخه
نکنه رفتی بک آپ بگیری از فیس ریدی توش ..
عکس میاره میگه این کیه ولی تو هر عکس چند نفر متفاوتن نمیشه تشخیص داد اخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ سیروان ..
صفحه اولش اینه
ریدی باوو پشت هم بزنی بلوک میشی باس فردا دوباره بری ..
اره گزینه دومی میرم میگه با چه سیستمایی رفتی همین ، ولی گزینه اول شناسایی دوست هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا چجوری میشه یعنی باز عکس میاره ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدبختی پشت بدبختی (sm81)(sm81)
اگه نگاهم ماته سرده
اگه وجودم غرق درده
گناه من نیست، باور کن
تو رو که دیدم دنیا لرزید
تمام روحم از هم پاشید
بیا شبامو پرپر کن
(sm50)
شاسگول هر دفه که میری باس از بین 5 تا سوال 3 تاشو درس بگی نگی بلوک میشی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد شانس بیاری دفه بعدی سوال تکراری بپرسه ..
هر دفه سوال میده تو ذهنت داشته باش ..
ساعت ۱ بشه باز میرمنقل قول:
اخه عکس طرف رو نمیاره میگم اخرین با عکس چاوشی و پاشایی رو اورد میگه این کیه چی بگم خوب
شرط میبندم رف یه پشتیبان از اطلاعات بگیره ریده .. (sm2)
نه، راستی پشتیبانی از اطلاعات دارم با اون نمیشه کاری کرد <؟؟؟نقل قول:
خان خله مجبوری انتخابی کنی دیگه ..
اون موقع که زارت و زورت فرند ادد میکنی درخواست میدی نشناخته همینه دیگه ..
هر سوال که میکنه چندتا گزینه میاره بزن شانسی دیگه ..
وایسا شاید بشه درس کرد ..
زدم فراموش رمز یه کد بفرسته رو موبایل رمزو عوض کنم شاید درست شه (sm81)نقل قول:
نشه دیگه نمیدونم چی کار کنم (sm81)
نکنه از چندتا سیستم وارد شدی آی پیتو تقلبی شناخت ..
با موبایلمو سیستمم وصلم بش ، نمیدونم والا این اخریا نمیدونم چی زدم یهو پرید بیرون ...نقل قول:
این بکاپ فایده ای نداری ، نمیشه ایمیل زد به خود فیس بوک یعنی هیچ راهی نی ؟؟؟
اگه تونستی جواب بدی که هیچ نمیتونی باس 30 روز صبر کنی بلاکت کرده ..
این چیه ؟؟نقل قول:
دی اکتیو کرده بودی سجاد نه؟ (sm50)
photo id چیه دیگه ؟؟؟
به من بگو کجا به خنده می رسیم
حالا که زندگی تکرار ماتمه
همه هراس من از اینه که چرا
هنوز توی نگات یه بغض مبهمه
(sm81)
یعنی الان هم با گوشی وصلی هم پی سی ؟
عکس رو هم نمیتونم شناسایی کنم بستش
ولی اون فتو ایدی چیه