سینجول با انکودر جدید بده بیرون (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول با انکودر جدید بده بیرون (sm120)
هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رفتم تو پرده سینما تک و تنها رکورد کردم انقد کیفیتش خوب نشد ..
این بابا چطو ظبط کرده ..
این فیلمایی که با انکودر جدید میزارن رو کجا میشه پیدا کرد (sm120)
منم بچه تبریزم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین فوتبال 120 ساعت چنده ؟(sm120)
خوبم ممنون (sm176)تو خوبی پدرم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره واقعا(sm25)
راستی یه تشکر بابت آلبومی که پیشنهاد دادی خیلی خوب بود ممنون(sm10)
بازم ازین پیشنهادا بده(sm59)(sm174)
10:15 به بعد اماده باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به چشمای کی زل زدی بی شرف
بزن زندگیمو تبر میزنی(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمش به من نچسبید شما رو نمیدونم !!!! (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]