شادمهرم رفت قاطی باقالیا
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهرم رفت قاطی باقالیا
Save us
چوطور مگه؟(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چرا همش حس میکنم این گروه واسه هرکی غیر از شادمهر کار میسازن قشنگتر میشه!(sm120)
نمونهاش آهنگ جدید مهتی یراحی :)
همین که دوباره داره با این گروه همکاری میکنه و متوجه نیست که اشتباه داره میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم که خوبه .. تازه میکس و مسترش هم خیلی بهتره .. واقعا این برای من باعث تعجبه (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس یعنی مشکل خوده شادمهره تکراری شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا واسه شادمهر نمیتونن کار بسازن اخه level شادمهر بالاتر از یراحی امثالش هست
۲ حالت داره
(sm19)
به نظر من این حالته که سبک کاریشون به شادمهر نمیخوره وگرنه شاید اصن بد هم نباشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]