این آهنگ معین تا همینجا هم زیاد دانلود خورده
نمایش نسخه قابل چاپ
این آهنگ معین تا همینجا هم زیاد دانلود خورده
نه بابا بنر نزدم که.میخوای؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا مث اینکه این و اون قبلی 2 تا ترکشون فرق داره وایسید ببینم....
اوه اوه اون ترک که خیلی دوستش دارم تو البوم اصلی نیست که!!!!!غیر از اون miracle.
12Miracle
این مثه اینکه ترک بانوس ژاپنه.کاریش نداریم.ولی چیزی که تو البوم قبلی بود تحت عنوان09Amazing Day بود اصلا نیست تو این یکی
خب مث اینکه هستش.شزم کردمش دیدم نوشت Army of One .ادامه این ترکه.تو البوم قبلی جدا بودن خداوکیلی هم ریتمشون فرق داره ولی به هرحال یه موزیکه که توش 2 ریتم درست کردن
سینگل بوده یعنی؟ ترک ویژه نبوده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با شزم سرچش کردم اسمش درسته ولی ماله البوم صوتی فیلمه Unbroken هست
بمیر مردک خسیس کذاب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا این اراذل و اوباش که هنوز بیدارن(sm2)(sm2)
سلام بچه ها
آلبوم جدید mustafa ceceli رو پخش کرده اینجا برید گوش کنید تلگرامش اینه : @TurkishMusicDl
بعدش پیداش کردم اصن ماله ساندترک البوم اون فیلمه انجلینا جولی بودهنقل قول:
(sm50)
اشترم وایسا این کلدو بزن بعد برو بخواب
چطوری سینجوله بابا؟(sm2)
به به استاد فساد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دولم برات تنگ شده بود(sm127)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دولت واسه خودت تنگ بشه چونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اون کله شهره....
اسم سیدعلیخان میاد یاده پاسگاه سیدعلیخان میوفتم....(sm2)
جزء پاسگاه ها خفنه......
البته یه چندسالی هست که دیگه تو اون خیابون نیست.رفته پشت میدون امام.
اقا یه فلش سیلیکون پاور 32 یو اس بی 3 دارم سرعت نوشتنش 26 هست خوندنش 42.
امروز رفتم یه توشیبا 64 یو اس بی 3 خریدم سرعت نوشتنش افتضاحه همش بالا پایین میشه طرفای 16 ولی عجیبه سرعت خوندنش 110 و اونوراست!!!
اشکال نداره زولپیدم بخور خوابت میبره(sm2).سدعلیخان چیکار داری؟نقل قول:
بعضی بر آنند که جهان در آتش به پایان خواهد رسید
بعضی گویند که در یخبندان
بنابر آنچه از هوس چشیده ام
من جانبدار آنانی هستم که آتش می طلبند
اما اگر بنا باشد که جهان دو بار نابود گردد
گمان دارم که آن قدر با نفرت آشنا هستم
تا چنین گویم که از بهر نابودی جهان ، یخبندان نیز دلخواه من است
و این نیز بسنده است.
(sm27)
ای بابا این سایت دزده به بنر معینم رحم نکرده(sm2).فردا هم کلدو کش میره
نزول میدم سر دوماه یک تومن میگیرم (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
اونطرفا که خیلی کارم نیافتاده برم ولی کلا فروشگاه فرهنگی مرهنگی توش ندیدم
ادمین محترم سایت تو تلگرام تبلیغ بستنی فروشی کرده بود (sm2)
سایته از یه طرف موزیک حامد زمانی میذاره،از یه طرف دیگه اهنگ کریس براون.
دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباستو؟(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی با پینت ویندوز 98 هم چیزه بهتر از این میشه درست کرد(sm2)
عسلامیش میشه مضاربهنقل قول:
هر چقدر خودت خواستی بذار روش بده(sm50)
مرکز پخشه یعنی؟نقل قول:
10 درصد 660 خیرشو ببینی شماره حساب بده (sm120)نقل قول:
همه جا همینه معلوم نی چه غلطی کردن با پولا الان عین خر موندن تو گلنقل قول:
اینم از تدبیرش(sm3)
من شوهر علی البدلش هستم... :|
چطوری اکبر چاوشیه اواتار دزد(sm2)(sm2)
خوبم تو چطوری خطر یوزر دزد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورزشهای مورد علاقه: رقص/سـکس/شنا/سواری
دهنت سرویس رستم (sm2)
جهنم و ضرر لااقل یه دست خیر روش بده به عنوان هدیه یه گیفت کارت 5دلاری هم راضیم (sm120)نقل قول:
رستم داغ کرده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی متعلق به همست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]