آسه آسه هادی(sm50) ریسه ریسه؟ (sm77)(sm2)
هادی حالا قر بده قر قر(sm30)(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آسه آسه هادی(sm50) ریسه ریسه؟ (sm77)(sm2)
هادی حالا قر بده قر قر(sm30)(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید چطوری گل نازم خوبی الهی فداشم جیگر؟(sm127)
آره ولی خب شیلا صداشم قشنگ بود فک کنم 4 تا آلبوم قشنگ دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی در حد و اندازه ای نیست که با لیلا فروهر مقایسه اش کرد
فک زیادی نکن هادی شیلا 5 آلبوم داره(چشمون من،افسونگر،قاصدک،امشب،تلخ و شیرین)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه آلبوم با ستار و مرتضی و سعید محمدی داره به اسم دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو که خودم میدونم همون لیلا فروهر وقتی که آلبوم 2 پرنده رو داد بیرون شیلا هنوز نخونده بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیداری؟
باو منظورم این بود که 4 تا قشنگ داره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد ببین چطوره... هر نظری داری بگو درست میکنم واست (sm46)