حالا این پروفایل قدیمیه الان ببین چه جوریه...فک کنم بره تو فاز فیلم سالو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا این پروفایل قدیمیه الان ببین چه جوریه...فک کنم بره تو فاز فیلم سالو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیداش نیست اختمالا با دختران کرج محشور شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین دهنش سرویس ...جز ورزش می دونه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای خرید ایتونز(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کالری زیادی میسوزونه مخصوصا اون طوری که رستم مهارت داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم نیته (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
امیر اینا چیه شیر میکنین تو کانال موزیک باران (sm2)
این به همون کار موزیکش میرسید سنگین تر بود |:نقل قول:
سینا نوشابه شو نوش کرد اومد بیرون رفت تو کار واردات نوشابه :|نقل قول:
شدم مشکوک از دست تناقض های رفتارت
تو که این قدر شیرینی چرا با شور میرقصی...؟!
نمی دونم ولی ریده ..از منم بیش تر ریده خیلی ریدهنقل قول:
بختک افتاد روی این غزلت ، مرد در خواب زن به خود پیچید
این توهم نبود ، بختک بود ، زن -که در قاب عکس می خندید -
قاب عکس از گذشته می آمد ، یک حباب از تجسد لحظه
بختک آمد، غزل که بختک زد ، مرد انگار مرگ را می دید
دوستت دارم ای حباب... انگار سطرهای غزل بهم می ریخت
دوستت دارم... این صدا انگار در تن سرد لحظه می ماسید
خنده ی زن که در دقیقه ی هیچ ثبت شد روی کاغذ کمرنگ
پشت آن خط: برای تو که...- جمله ای عاشقانه بی تردید-
باز کن در... کبودی درها ... لرزشی در کبودی رگ ها
زلزله... خون ... که بی تپش وقتی ... زیر بختک زمین که می لرزید
بختک انگار دست آموزست ، شیر گازی که باز مانده همین
مرگ با مرگ دست داد و بعد یک جسد روی تخت می خندید
هومن عزیزی
(sm50)
(sm27)
شده داستان بچه در قنداق و ملا در وطن :|نقل قول:
كاش يه روز برگرده (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:/
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sinister 2 2015
کلیشه ی..نه دیالوگ جالبی نه چیز ترسناکی.همه چی عادی اخرم تموم میشه.یکش به نسب بهتر بود.
فقط بازیگرای حرفه ای،زیبا و جذابی داشت(sm51)
- (sm50)
(sm98) ببند مردک خسیس منحرف (sm120) ببین کی داره میگه خسیس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا یزدانی یا هر خواننده دیگه اگه حرفی بزنه دیگه مجوز و این حرفا به فنا میره . روزه ی سکوت مصلحتی برای ادامه فعالیته دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش و ابی هم نمیدونن . ابی رو مطمئنم اگه بدونه یه چیزی میگه ولی سیاوش در این جور موارد عین خیالشم نیست . سیاوش اخلاق نداره و مطمئن باش اگه بهش بگن همچین اتفاقی افتاده بازم چیزی نمیگه . اصن تو این نخا نیست سیاوش
ای قربون این پیرمرد بی اخلاق برم که همه چیزش خاصه (sm120)
شیخُ الرئیس منبر میره دهه آخر صفرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینه سوخته ی اسلامه
(sm98)
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینو گرفت ...(sm1)
با این همه ادعا قهوه.. بخوره تو سرت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمدی نژاد سیب زمینی مفت داد، گفتن خیلی دیوثی واسه رای اینکارو کردی... این دیوثا 1700 تن سیب زمینی رو گرفتن دفن کردن.. این همه گدا گشنه تو این مملکت هست... به اینا چی باید گفت(sm3)دولت سرمایه داری
چرا اخرین ارسال ها عوض نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118) چه حالی میده انی آهنگ علی قمصری وحید تاج
آرپزای ویلن سلِش خیلی حال میده . تو فضای بلوز میرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
The Bridge
Chris De burgh (sm81)
من خودم واسه شهریه ارشد موندم ترمی 3 تومن .. (sm50)نقل قول:
این استاد دیوثمون هم پول پروژه م رو نداده هنو .. (sm50)
تیزر فصل 6 تاج و تخت سیخ کرده رو جان اسنو ..
انگار پسر کوچیکه میشنوه میره برا نجاتش .. (sm74)
ای کاش، ای کاش، ای کاش، داوری، داوری، داوری، در کار، در کار، در کار، بود، بود، بود. (sm172)
فردا دارم میرم معافیمو بگیرم بسیجی چی چیه ..نقل قول:
البته باس تریپ بسیجی به خودم بگیرم ..
میترسم یارو موهای مارو ببینه گیر بده ریش گذاشتم ولی ..
ای دل جنونی بی سبب به خونی ... (sm181)
الی دیوس کثافت انقد مارو چش زد ..
مجبورم ویندوز رو ریست کنم ..
ظهر دوستان به خیر و شادی (sm132)