اینجور که من پیدا کردم میکس و مستر کار با محمد فلاحی بوده که داغون کرده...
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجور که من پیدا کردم میکس و مستر کار با محمد فلاحی بوده که داغون کرده...
آی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی برو سریع بنداز تو idm دانلود کن بیا بیرون دیگه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی تونم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتری ننوشتی؟
خیلی با مزه بود دمت گرم خدایی کلی خندیدم تا حالا نمیدونستم واسه این جور حالتایی که عجله ای هست چه واژه ای رو بگم(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قربون صدقه برزویی هم میرن (sm120)
دختر ِ چهل گیس (sm2)
همون تقدیرم نکا کنی موزیک و تنظیم عالیه شعر متوسط رو به پایینه..این زنیکه ریده به شادمهر..نقل قول:
من خودم از بچکی با نوار کاست های شادمهر بزرک شدم ولی میکم این کارش ضعیف بود..چند بارم کوش دادم ولی نکرفت منو
ملتی که گیر کردن رو دهاتی و مسافر و تقدیر حتی طرفدار
خدارو شکر میکنم که شادمهر مثل این دوستان فکر نمیکنه هیچوقت
که اگه این طرز فکر رو داشت ده سال پیش موسیقیش تموم شده بود
اینکه بعد از این همه سال پر بازدید ترین اهنگا واسه اونه نشون میده راهش رو درست رفته
بیایید بیرون از این فازا بابا بخدا برا خودتون بده
تحریرا رو گوش کنید
کجا دیگه میشنوید همچین تحریرایی رو ؟
از کی دیگه میشنوید ؟
تحریرا شادمهریِ ناب
ترانه ضعیف نیست اینجور کارا میطلبه که سراغ ترانه های ساده تر بری
به موقش کار اروم با ترانه ی سنگین تر هم میشنویم
همش دنبال ایرادای بنی اسرائیلی
میکسش فلانه مسترش اینجوریه
خداوکیلی نصف این عده فرق تنظیم و میکس و مستر رو نمیدونن فقط یه چی شنیدن
من خودمم نمیدونم کلا ...
فقط دنبال این هستید که شادمهر قبلا فلان بوده
فلان اهنگی بهتر بود ...
گوش کنید و لذت ببرید !!
البته این واژه رو ما چندین سال پیش استفاده میکردیم . به دهه ی هفتادی ها نمیخوره(sm120) البته اگه دهه هفتادی باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط alihatami [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دیوونه امنقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش شده مصاحبه ! ب ... ج و ش دا و ... در اولویت
دیگه دارم قاطی مرغا میشم (sm2)