(sm2)(sm30)(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm30)(sm70)
حالا چرا پاک کردیشون(sm59)
برنامه روزانه
1. از خواب بیدار میشم.
2 . سوار لامبورگینیم میشم.
3 . میرم سر کار
4 . عصر با عشقم میرم بیرون
.
.
منم همین کارا رو میکنم ولی به این ترتیب :
2
3
4
1
(sm81)
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] زن: لباس خوابمو در بيار ... مرد: باشه ...
زن: سوتينمو باز كن ... مرد: باشه ...
زن:حالا شورتمو در بيار ... مرد: باشه ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ديگه نبينم لباساي منو بپوشيا !!!
(sm77)(sm25)(sm77) واقعا که عارمان های عمام چی میشه این چه مطلبی بود تو این تاپیک (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
نچ نچ نچ(sm25)میبینی چه آدمای منحرفی تو باران هستن تازه مامان هم باشه که دیگه هیچی(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaartist [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دیگه نمیام انجمن چشم و گوشم داره باز میشه(sm74)به خدا من بچه سر به راهی بودم مامان سایت منو گمراه کرد(sm81)(sm86)
دقت کردین رو کیبردها i و u کنار هم هستند به سلامتی سازنده
علی کریمی پس ازخداحافظی امروز علت اختلافش با دایی را مسائل دینی عنوان کرد وگفت:من مسلمان وشیعه هستم،ولی دایی همیشه مرا کلیمی صدا میزد
حالا هي نقل بگيرين از يه پستي كه پاك شده هااااااااااااااا (sm2)
(sm59)این پست رو جهانیش میکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)