سکوت ! سر شار از نگفته هاست (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سکوت ! سر شار از نگفته هاست (sm50)
(sm120)خصوصا اگه سکوت آنتن باشه
شبکه دیگه قطع میشه اگه سکوت آنتن باشه (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هممون مثل همیم(sm50)
(sm120)خیلی هم عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی میشد تو زندگی ما خودمون باشیمو بس
تنها برای یک نگاه حتی برای یک نفس(sm172)
(sm120)مگه خودمون نیستیم؟
حداقل وقتی عصبانی میشیم کاملا خودمون هستیم
پس قطعی تو کار نیس (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)عکس خودته؟ بچه کجایینقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زندگی خیلی کم عصبانی شدم...همیشه ریختم تو خودمنقل قول:
مجبور نیستی پستاتو پاک کنی...کاربر جدید
(sm120)ای مردک نقابدارنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد معتمدی - شوق دیدار ... (sm50)
صبا که از خواب پامیشیم نقاب به صورت میزنیم...نقل قول:
یاد آر ز چشم مرده یار آر ... (sm50)
امروز نهم بهمن زادروز شادروان فریدون فروغی بزرگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه او مهندسه مَنم پی اِچ دی می گیروم (sm118)
زندگی ایستگاه غمگینی ست
اوّل جاده های خیس جهان
چمدانی که منتظر مانده
اتوبوسی که راه می افتد ... (sm50)
- (sm50)
وای که عشق حلیمه چاره روزگاره (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووونوم (sm2)
نه خودم نیستم. من اصلیتم واسه کرمانشاست ولی درحال حاضر همدان زندگی میکنمنقل قول:
بارون گرفته حالمو(sm50)
سریع پیر شدم آنچنان که آینه نیز
شکسته در دل خود صورت جوان مرا
(sm50)
عمریه غم تو دلم زندونیه...
(sm120)نوحه میخونین
(sm120)پس فرهاد کوهکن تویینقل قول:
پسر عمومه (sm30)نقل قول:
(sm120)شیرین خوشگله یا پسرعموت سسخله؟نقل قول:
(sm148)نقل قول:
موزیک باران از امید با این حال و هوا میچسبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این روزا زیاد پلی کردم این بی تکرارونقل قول:
حال و هوای بارونه دیگهنقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm128)
پشت این پنجره ها دل میگیره،غم و غصه دلو تو میدونی(sm74)
بریم که تاپیک دهه پنجارو بیاریم بالا...
درود بر شمانقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار داری پ.خ بده ..اینجا تگ نکن
پیاماتو خوندم (sm120)
باز این بارون شروع ب بارون کرد که دهن منو اسفالت کنه لعنتی.....(sm88)
(sm59)
صابر نه خسته...