- (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو همیشه نقطه منفی رو نگاه میکنی حتما روتوشت بد بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm181) بلوبری
سلام صابر جان , اینو یه تاپیک جدا زده بودم براش بعد پاکش کردم . الان خیلی وقته .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه فیلمش رو ندارم از دستم حذف شد , وگرنه آپ میکردم برای دوستان . (sm127)
فدای سرتنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجمه شد (sm181)
داداش اینا یاب هستن پیدا میشن خودم دارمشون فقط یک نسخهنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی . . . (sm19)
من تا چند روز دیگه آپش می کنم . . . (sm50)