(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
اون معین راهبر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان کسی از نیما مسیحا خبری نداره چی شد این البومش با افکاری
معین راهبر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومش دیگه نهایی شده فقط نمیدونم چرا پخش نمیشه امیدوارم به صورت سینگل نیان تا یهو کامل بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطعا جزو بهترینها میشه اون آلبوم
اره واقعا عالیه اون دو تا ترک هم خیلی خوب هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا ترک عاشق ترین (sm127)
داداش پشت سر هم سوتی میدی که (sm70)نقل قول:
کلا این دو سه سال هر چی ترک داد با افکاری عالی بود احساس دل بستن رویا یه لحظه از تو عاشقترین دنیا با تونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صداشو دوست دارم و افکاری باعثشده بهتر هم بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ پروانگی بیات هم عالی بود
اره خداییش مخم دیگه رد داده.شرمنده بچه ها هم شدم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]