تو را که دیده ز خواب و خمار باز نباشد
ریاضت من شب تا سحر نشسته چه دانی...
(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو را که دیده ز خواب و خمار باز نباشد
ریاضت من شب تا سحر نشسته چه دانی...
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوکیدی مارو با این آهنگ ..(sm50)
اقا این اسم دی جی خطر بچه گونست.Pericolo خوبه؟
ایتالیاییه همون خطر میشه.
بنیامین هم زن گرفته ..
بمب خبری سال سینمای ایران: بنیامین بهادری همبازی محمدرضا گلزار در سلام بمبئی ..
(sm30)
نه بزار همین دی جی خطر باشه، بچه گونه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط DJ KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش نکنیا
d.solنقل قول:
نوشته اصلی توسط k a m r a n [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ترکیب اسم و فامیلیمه.
خداوکیلی خطر نه اینکه بچه گونه باشه ولی ملت جدی نمیگیرن
اگه میخوای از فاز طنز و شوخی بیای بیرون و مثه کاربرای عادی فعالیت کنی اره اینو جدی نمیگیرن عوضش کن یه اسمی بزار که مشخص باشه چیه مثلاً اسمتو بزار فقط مثه سینجول مخفف نزار (sm2)این دو تا تاپیکی که امروز زدی خدایی خوب بودننقل قول:
نوشته اصلی توسط DJ KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من که بزار همین باشه چون به شخصه هر وقت نام کاربریتو میبینم کِیف میکنم خستگی از تنم در میره
در هر خیابان گریه کردم گریه من را کرد
شاید ببیند شوهر تو اشک هایم را...(sm81)
- (sm50)
حال و حوصله نداری ؟!؟! این حرفا چیه مرد حسابی !!! تو این سن و سال و این حرفا !!! بلند شو حال کن از زندگی لذت ببر یه باشگاه برو ، یه کلاس موسیقی ، بیرون با رفیقا ، یه دوست دختر ریدیف کن حال کن بابا ، این حرفا چیه . نمیدونم سربازی رفتی یا نه ، اگه رفتی حله دیگه . این نا امیدی عجیبه به خدا ! بعدشم قرص مرص رو بزار کنار این چیزا فقط وابستگی میاره . حرف مردم رو هم ولش کن باد هواست بیخیال شو . هر کاری کنی یه حرفی میزنن . پُشت سر منم حرف میزدن منم میگفتم به یه ورش ، حالا هم میزنن میگم به یه ور دیگش . پاشو یه یا علی بگو برو دنبال زندگی و این افکار رو از خودت دور کن . آینده اون چیزیه تو ذهنت میگذره اینو یادت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم میگم قصدم نصحیت نیست
همش شیکم شیکم شیکم (sm120) ای بِتِرکی هی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یه جام میتونستین بگیرینانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جان (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)موزیک ویدئو احتمالا تو ترکیه یا دبی فیلمبرداری میشه و عادلم توش هست . محسنم کاش باشه (sm178)
البته اگه منتشر بشه و باز مثل خیلی چیز های دیگه لغو نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی این همه خرج میشه پخش میشه دیگه مرض نداره که (sm120)
آهنگ حمید صفت رو موسیقی ما گذاشته (sm2) خوبه نگفتن اینجور شعر ها حرامه (sm2)
خداکنه مثل موزیک ویدیوی غلط کردم نباشه خداییش اون خیلی ضایع بود (sm25)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون اصلا ربطی به محسن نداشت . چند نفر برای خودشون درست کردن محسنم نخواست زحمتشون بی جواب بمونه
این خانومه کیه کنار این آقاهه وایستاده ؟؟؟ (sm59)
به تو چه(sm2)
حالا من با اين كارا شروع ميكنم ولي در اينده ميزنم تو كاره ساخت موزيك يه ترك بومي خودمون بديم بيرون
Sigaar
Vocal:Oshtorm
Music:D.Sol
Arr:Mamar
(sm2)
آقاهه : بهزاد رحیم خانی (sm120)
خانمه : قیافش آشناس از همون نابازیگرای دوزاری که با رابطه های آنچنانی بازیگر میشن
... پشت این صبح دروغین تیرگی ست (sm50)
ميلاد بيا چتروم بكس باراني
لینک خرابه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه استغناست یارب وین چه قادر حکمت است !?؟!
کاین همه زخم نهان هست و مجال آه نیست !!!!
(sm50)
(sm50)
خدا حفظش کنه ! خانومه رو (sm19) به چشم سوژه ی .... چیز خوبیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نگفتم از این سکوت
به اونکه خونه نبود دل سپردم ... (sm50)
(sm2)
(sm50)اشترم برات دعا کردم سال پیش رفته بودی کربلا برام دعا کردی
الی امروز با وستهام بازی داریم (sm74)
(sm118)(sm118)
میگما.این اسم لینک دانلودو hadmehr زدی امیر
درود بر خدواندگار ایدز (sm25)
واقعا این چه هدفی داره که از پای فر هم عکس میگیره.یعنی میخواد بگه کیک پزی هم بلده؟(sm2)