یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالله به سلامتی برگردی خونه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان که فکر میکنم میبینم چقدر کمرم درد میکنه ! نیاز به ماساژ دارم (sm59)نقل قول:
من فکر میکنم نیاز به ماچم داری که آروم بخوابی (sm2) همچنین یه سینه مهربون که سرتُ بذاری روش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت این صبح دروغین تیرگی ست ... (sm50)
برا منم بهتره اینجور(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ول نکن تو این حالتم
آخه من فقط باتو راحتم
دیگه آب از سر من رد شده
تو که مهربون بودی چرا اون چشا باهام بد شده
تو نفس نفس هوای منی
تو رو این زمین خدای منی
واسه من مهمه آرامشت
ولی تو دلت میخواد دل بیقرارمو بشکنی (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه به رنگ تم وبندوزتم میاد (sm59) چون خودمم دوست دارم بک گراند تیره باشه این رنگی زدم
سینا شعبانخانی هم خواننده ی قابل تحملی ایست (sm59)