ببین من ریسک رو انجام میدم دوهزار تا رو دو میلیون بده خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ببین من ریسک رو انجام میدم دوهزار تا رو دو میلیون بده خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم قاب شیشه ای با مقوایی فرق داره؟؟؟
شیشه ای 12 تومن
مقوایی 5 تومن
من اگه بفروشه ارزون تر گیرم میاد یارو تایلند هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی انقلاب فروشگاه ایران گام ساختمان ناشراننقل قول:
سفر
نميروم دگر
تو را ندارم آنقدر !
ز ما فقط رهيست كه مانده پشت ِ سر
ببر مرا
ز خاطرت نرفت اگر
اى از من بى خبر !
شب
چرا ميكشد مرا !؟ تو نشسته اى كجاى ماجرا !؟ من
چنان گريه ميكنم
كه خدا بغل كند مگر مرا !
عمر
همه لحظه ى وداع ست
و صداى پايت آخرين صداست
اى گريه هاى بعد از اين !
خاطرم نمانده شهر من كجاست ! ....
.
صبح ِ رفتن است
اين تنِ من است
هجرتت "مرده بر شانه بردن " است
اين يقين مثل مرگ با تو روشن است
شب
چرا ميكشد مرا !؟ تو نشسته اى كجاى ماجرا !؟ من
چنان گريه ميكنم
كه خدا بغل كند مگر مرا !
عمر
همه لحظه ى وداع ست
و صداى پايت آخرين صداست
اى گريه هاى بعد از اين !
خاطرم نمانده شهر من كجاست ... (sm50)
مونا برزویی ...
(sm27)
ظهر رفتم بسته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه که بازه جز تعطیلاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش علی منصوریان ... (sm172)
نقل قول:
پنجاه سال پیش... کُلاً خواب دیدی... (sm70)
آرهنقل قول:
اعتماد نداری
از دیجیکالا بخر
تا 30 تومن خرید پست رایگانه