(sm74) شربت میدادن خیلی خوب بود رفتم نجف از اونجا پیاده راهی شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) شربت میدادن خیلی خوب بود رفتم نجف از اونجا پیاده راهی شدم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شربت شهادت نبوده مثه اینکه.الحمدالله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خوب شد راضی هستی (sm2)
دیوث اب قطعه رو بردار.(sm2)
اصلش همونه (sm2)
دی جی خطر رو که برداشتی اقلاً بزار این دیگه باشه (sm2)اینم بردارم که دیگه نمک نداره بی مزه میشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال من مدیر برنامت هستم دارم هر ماه ازت حقوق میگیرم دوست نداری حذفش میکنم (sm2)
البوم خارجی میخوام بزنم حداقل بذار Water is No(sm2)
OK (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیاوش قمیشی - جزیره (sm50)
این 2 روز ازبس پای پی سی بودم مویرگای چشمم ترکیده چشمم مثه کاسه خون قرمز شده(sm2)
... ولی حتی وقت مردن باز سراغتو میگیره (sm50)
(sm120)
این پیلیسه های پایین لباسه این زنه هنده یانر چه جالبه.
ما هم پایین پرده هامون ازینا داریم(sm2)
یه روز میزنی اسلام نابود میکنی فرداش میری سر قبر بزرگان اسلام تکلیفت با خودت روشنه الدنگ(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری برگشتی؟
مهدی دیوث بیا یه البوم بدیم بیرون ملودی تنظیم از تو وکال از من پخش از سونی موزیک(sm2)
پخش که سونی موزیک رو ول کن.کمپانی موزیک باران هست چرا بریم پیشه غریبه(sm2)نقل قول:
درباره ووکال هم به نظرم تجدید نظر کن.(sm2)
(sm2)یعنی واقن باور کردینقل قول:
من هر وخ عزا میشه در میرم از اینجا (sm120)
این حمله امریکا هم که داعشی بوده دیوث
(sm118)من سیتی ریده
باز باران با ترانه لز می کنن رو تخت خانه (sm50)
آه که این لعنتی
من تا چیزیو خودم نبینم نه باور میکنم نه قبول میکنم تو این دنیای بی در پیکر هیچیو یاد نگرفته باشم اینو یاد گرفتمنقل قول:
حالا کجا رفته بودی؟ افغانستان(sm2)
موزیک باران داخل کشور پوشش میده با واسه این همه خرج و هزینه و وقتی که میزاریم باید به فکر بازارهای بین المللی باشیم اونم با صدای ماورایی بنده(sm2)نقل قول:
دیوث زر نزن هر کی وکال منو شنیده یه از هوش رفته یا بستری شده یا به دیار باقی شتافته(sm120)
خب باشه پخش داخلی رو میدیم موزیک باران.پخش بین المللی رو میدیم رضا بره سونی موزیک(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
ووکال هم خودم هستم به تو زحمت نمیدم(sm2)
آزاد شدی خدارو شکر گفتم تو بی گناهینقل قول:
اره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمباز رفتم دی جی برگشتم(sm2)
خدارو شکر که سلامت برگشتینقل قول:
(sm30)دهنش سرویس مسیح عکس سد علی رو ورداشته تو خیابونا به جوونا میگه این کیه
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا من نباشم بالا سر کار اون اثر دو زار هم نمی ارزه برو دیوث همه چی به اعتبار منهنقل قول:
میخواستم بدم یه کار محسن تنظیم چند تا نوازنده درجه یک بیارم ولی تو قرمساق ارزششو نداری اعتبارمو خرجش کنم(sm2)
تو فقط در نقش اسپانسر باش(sm2)نقل قول:
تو که دیوثی بیش نیستی عکس منو میزنیم بالای پوسترها و کاورها همه دخترها هم خودم هدایت میکنم تو دیوث فقط به فکر کار باش(sm2)نقل قول:
مهدی دیوث الان با نیکول حرف زدم به خاطر من قبول کرد بیاد تو اهنگت زیر صدا بره حالا برو تو کی.ونت اتیش بازی کن(sm2)
گر نگشتی به مراد دلم ای چرخ مگرد
بی نیاز از تو کند گردش پیمانه مرا
عاقلان عیب من ازباده پرستی نکنید
عالمی هست دراین گوشه میخانه مرا
هستم ای رهرو هشیار خدا را مددی
یا به میخانه رسان یا به درخانه مرا..
سخته لحظه های رفتن. میدونم
سخته در خودم شکستن. میدونم
با یه دنیا غم و فریاد رو لبام
سخته از هیچی نگفتن. میدونم…
(sm50)
دوسیب و بلوبری رو کردم تو هم (sm181)