تو میشی پله بقیه بالا میرن ازت
تو چشات نیگاه میکنن و بهت میخندن
نمایش نسخه قابل چاپ
تو میشی پله بقیه بالا میرن ازت
تو چشات نیگاه میکنن و بهت میخندن
وقتی دنیا اینو که مخصوصاً بسوزم
چی کار کنم؟ دلمو با نخ سوزن بدوزم؟
(sm81)
هرکی ی نظری داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر گل ی بویی داره اخه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاس هم انصافا خوبه ولی....(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
این 0111 یعنی اهل بابلی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبومشون به آدم روحیه میده(sm120)
در کل رضایت بخش بود؟ من 2تای اول رو گوشیدم.. هیدن عالی بود(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که دوست داشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محتوای البوم خیلی خوب
البته زدبازی فقط رو بخاطر هیدن گوش میدم
از وقتی آلبوم زدبازی منتشر شده از همه جای تهران صدای انفجار شنیده میشه به گفته شاهدان عینی مردم باگارد ویژه هم درگیرشدن
اسمایلی بالاترین