میلاد اون بیت "باک" نیست؟! چه باک اگر به دل بی غمان نبردم راه...؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد اون بیت "باک" نیست؟! چه باک اگر به دل بی غمان نبردم راه...؟!
آره باک هست ولی مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیباترین شعری ایست که تا حالا دیدم
من متن خودتُ کپی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا درست شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فونتُ بولد بود... اونطوری خوبه یا اینطوری؟
ایندهون(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان سک.سی منو خانم پرستار
خانم پرستار اومد فشار خونم رو بگیره چند ثانیه دستش رو گذاشت تو دستم منم بعدش 125 بار ج.ق زدم
امیدوارم لذت برده باشین منم دارم میرم کلاس یادگیری خط بریل
کلاً هیچ کار نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال کتک ، کتک است (sm120)
تا زیر کفش رو پوشش میده (sm120)
میترسم چتر حفاظتیت سوراخ باشه(sm120)
دیگه اینجا اومدن آخراشه (sm120) یه ویرایش کنم تا یادم نرفته (sm120) شاعر می فرماید : وقتی نمیخوانت بیگیر وانت (sm120) یه دو تا کامینگ سون بزنیم و دیگر هیچ(sm120)نقل قول:
مرسی (sm10)
salam (sm120)
تا زن نباشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بعداز ظهر آدینه بخیر(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام گُل بارون زده من (sm59)خوبی ؟ خسته نباشی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]