نمی شناسم (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمی شناسم (sm115)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول باگ داری یه اپدیت بکن خودتو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشناختی جای تعجب داشت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث برای چی خیر رو زدی.چونت پارست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گم ورو دیوث (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو کشورمون کلی موزیسین فوق العاده هستند که موقعیت بالا اومدن نداشتن و یا داشتن و هیچوقت شناخته نشدند به دلایلی . مثلن همین عادل روح نواز چند ساله عالی کار میکنه تو سطح جهانی اما به خاطر اینکه با ادمای بزرگی کار نکرد و غیر چند اجرا تو کنسرت بیشتر انفرادی کار کرده، هیچوقت دیده نشد اما حالا اومده بالا و دو تا از کارای البومو ترکونده طبق شنیده های من. فرشاد حسامی هم که کار این بود زندگیش جز شاهکارای موسیقی ایرانه، البته اون کارو محسن نصفه کار کرده بود داد به فرشاد باقیشو به دلایلی. از این جور هنرمندا خیلی هستن که سابقه چندین سالگی صفاریان رو ندارن، اما تفکرشون نو و امروزیه. شهاب اکبری هم فرقی نمیکنه، از لحاظ اخلاقی و حرفه ای خیلی بهتره اما حداکثر تواناییش یه جاییه که از اون نمیتونه بالا تر بره . بعد به درد کارهای امروز محسن هم نمیخورن ، مگر یه سریالی تیتراژی چیزی باشه که محسن بزنه بیرون از مسیرش و کارش تنظیم اکبری یا صفاریان لازم باشه که همونام خودش میتونه کار کنه.نقل قول:
(sm50) ملاک من چاوشیه , در این حد هست ؟؟؟نقل قول:
حرف نداره کاراش (sm50)نقل قول:
هولی شت موزیک ویدیو با عادل (sm54)(sm118)(sm118)
نه اتفاقا.ترلان پروانه رو پسووردش یادم رفته بعد اومدم دوباره فارسیشو بسازم نشد.انگلیسیشو ساختم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شات آپ(sm2)نقل قول:
ایول عادل دوتا تنظیم زده من فکرکردم یدونس ! (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرشاد و صفاریان و خود محسن چندتا تنظیم دارن ؟؟؟ پدرام کشتکار هم هست ؟
نمیدونم (sm10)
هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم (sm50)
Patricia Arquette
یکی از بزرگترین سوالات ذهنم من باب هالیوود اینه که چه بلایی سر این زن اومد این شکلی شد ؟! مگه میشه دختر بلوند به اون نمکی این شکلی بشه
الي كد جديد نود نداري ؟
یه سوالی هم هست که ذهن منو مشغول کرده در مورد کریستی مک آخه چجوری دوست پسرش زد لت و پارش کردنقل قول:
ar8c-xwfx-mn7v-rje4-we8pنقل قول:
نوشته اصلی توسط al!reza [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود محسنم هست يا باز از اين ويديو كس شعراست ؟
توی چشمای سیاهت برق چشمای پلنگه
یه نفر تو عمق چشمات داره با دلم میجنگه (sm50)
اين بود زندگي جزو ٥ تا اهنگ ضعيف محسنه ...نظر منه البته (sm176)
خداییش چش رنگی تو قبل من اینجا بودی نمیدونم چرا سواله برات که محسن تو موزیک ویدئو هست یا نه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب ديوث اعظم گفت شايد دست از اين كس خر بازيا دست برداشته موزيك ويديو كه روش كار شده ..اين اخلاقاي عنش درست بشو نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موزیک ویدیو اون قدیم بود با چندتای دیگه فقط سایه اش معلوم بود (sm2)
در گفتگو با همسر خواننده پاپ با «موسیقی ما» عنوان شد؛
«غلامرضا صنعتگر» پس از عمل جراحی صدایش را از دست داد
همسر یک خواننده پاپ درباره عوارض عمل جراحی روی همسرش و نظر پزشک معالجاش توضیحاتی را ارائه داد. به گزارش سایت «موسیقی ما»، سیده خراسانی همسر «غلامرضا صنعتگر» (خواننده پاپ) درباره اوضاع جسمی این خواننده و شرایط کنونی وی پس از عمل جراحی، توضیحاتی را ارائه داد. همسر غلامرضا صنعتگر در این باره در گفتگو با خبرنگار «موسیقی ما» توضیح داد: «سه، چهار روزی هست که غلامرضا صنعتگر را پس از عمل جراحی به منزل منتقل کردهایم. در روزهای نخست گرفتگی صدا در ایشان کاملا محسوس بود ولی به مرور ایشان به کلی صدایشان را از دست دادند.»
(sm54)
اون سايه هم خودش نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی مسخره بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن است دیگر کاریش نمیشه کرد (sm50)
امروز تو پیج اینستا مهرزاد امیرخانی دعوا بود خیلی باحال بود اونا میگفتن مهرزاد هم جواب میداد اصلا یه وضعی
مصطفی دهن سرویس یه تیکه از ترانه رو برداشته با صدای خودش یه چیز دیگه خونده مهرزاد شاکی شده بود (sm2)
میلاد اموزش دی جی رو به رسول نمیدی؟(sm2)
اخ اخ اخ یادش بخیر اون سالا شبکه ایران موزیک تازه راه افتاده بود رو بورس بود.ولی بعده یکی دو سال افتضاح شد(sm2).نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم فکر کنم هنوزم هستش ولی ازیناست که نیم ساعت فیلم پخش میکنن،45 دقیقه تبلیغ لارجرباکس و افزایش حجم و ترک اعتیاد و.....(sm2)
چلسی(sm120)
چه آروم در درون خود شکستم ...(sm50)
Ebi
15 mins ·
چند روزی است كه از دستگيري يغما گلرويي ميگذرد، و من هر شب در اخبار به انتظار خبري از اين هنرمند مملكتم هستم. آيا او گناهي به جز شاعر بودن داشت؟ شايد گناهش تمنای آزادی در اشعارش بود. من از تمامي افرادي كه محبت كوچكي به من دارند تقاضامندم تا نگران اين هنرمندمان باشند و اجازه ندهند افكارشان با سم پاشي و بزرگنمايي بعضي تهمت ها به بيراهه كشيده شود. خواهشمندم به خاطر داشته باشيم در حال حاضر نه كسي به فكر ترجمه هاي اين عزيز است نه حتي اشعار نغز و زيبايش، امروز شاعری زنداني است كه بزرگترين جرمش قلم به دست گرفتن است. بياييد با او و خانواده اش باشيم
(sm81) . . . عشقی مهمل و یک وطن تخیلی . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با مدعی مگویید اسرار عشق و مستینقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بی خبر بمیرد در درد خود پرستی ... (sm2)
اشترم موزيك باران ميكسو چه كنيم؟ بزنيم تو كارش؟
ديوث پادكست مده ها
اقا دمتم گرم ولي حرفم چيزه ديگه ايه
ميگم كلا نظرت درباره ميكس اختصاصي از ترك ها هيت چيه
مثلا همين گنجا ميكس اختصاصي ميزنه.فارس كيدز قبلا چند مدل داشت الان نميدونم سايتش بالا اومد يا نه
كلا يه پادكسته
زحمتي هم كه واس تو نداره.ميكس و كاور و بنرشم با خودم.