اینجا مجمعه دیوثا ابروی مارو بردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا مجمعه دیوثا ابروی مارو بردیننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کور که نیستم دیدم اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم دیگه کاور نمیدی بیرون من کاورا رو کات کنم از مای پیکچر بذارم تو پوشه کاورای ارشیو ؟
رفتی تو کار منشی (sm51)نقل قول:
(sm2)
(sm3) خداییش منشی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکتره خوشگل تر بود (sm59)
امیرممد فردا گوشی خوب نبود نیای اینجا بگی تو گفتی ها
همینجوری باهاش زنگ بزن کار دیگه ای نکنی اندرویدشم اپ نمیشه در جریان باش
گول قیمت پایین و اون اعداد ارقامی که میدن رو نخورین باو ! این گوشی چینی ها بیشترش عاشخاله (sm25)
وقتی که میخواست عقلتو دربیاره بش میگفتی دستتو بزار تو دستم که فشارم نیوفته (sm2)نقل قول:
دکتره مَرد میباشد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه گفت من بلد نیستم بکشم باید بری جای دیگه (sm120)