(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
سوال اینجاست یعنی ظهور میکنه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميلاد حال كردي طرف چه خوشگل بود؟
واقعا بكر بود(sm2)
من واقعا لذت میبرم با وجود DJ شدنت هنوز گذشتت رو فراموش نکردی و درگیر شهرت نشدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امتياز : (sm25)5.3/10
فرمت : MKV
حجم : GB 0.97
محصول : آمریکا ، فرانسه
کارگردان : (sm59)Angelina Jolie
بازيگران : (sm81)Brad Pitt, Angelina Jolie, Mélanie Laurent
خلاصه داستان : (sm70)در دهه 1970 نویسنده ای به اسم رونالد (برد پیت) به همراه همسرش ونسا (آنجلینا جولی) تصمیم می گیرند تا برای بهتر شدن رابطه بین آنها که به تازگی تا مرز شکست پیش رفته است به خانه ای ساحلی در فرانسه بروند تا شاید بتوانند ازدواجشان را از این بحران نجات دهند…
باید دید به زیبای Unbroken هست یا نه(sm132)
وقتی خودش نباشه تو ویدیو چه فایده
ولي دو دل شدم كه ديگه بيخياله اون كارا بشم.براي پايگاه رسمي خوب نيست.و شخصه حقيقي و حقوقي و سلبريتي بنده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امضا رو كه تركوندم ولي واقعا دلم نيومد از اواتار دل بكنم(sm2)
(sm50)
جانی برای مرگ (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm126)
(sm50)
(sm50) ساعت خوابم رو دست الی شده 10 میخوابم 6 بیدارم
یه زمانی برعکس بود ! یاد باد آن روزگاران یاد باد (sm50)
سر چهار راهی که تو نیستی
هنوزم به عشق تو وامیستم
(sm50)
گفتم دنبال بهانه میگردن بندازن گردن عامریکا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننگ به نیرنگ تو عامریکا اُف بر تو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
یادم میآید در بازی مقابل پورتلند، کودکی از روی صندلیش بلند شد و به من گفت که ما را امشب شکست خواهند داد. من به او نگاه کردم و گفتم: من یک قانون دارم، وقتی من بازی را شروع کردم تو هنوز به دنیا نیامده بودی پس نمیتوانی کری بخوانی. او فقط نگاه کرد و بدون هیچ بحثی فقط گفت: بله آقا
همگی بیایید در آغوش ِ بابا اسی تا رستگار شوید (sm107)
منو نگاه نکن از دست میرم
چجوری راضی میشی که بمیرم
منو نگاه نکن اینهمه خیره
نفسم اینجوری داره میگیره
(sm50)
امیر آلبوم رضا روحانی یه کاورش پسوند اشتباه زدی
طلوع هر دوست دارم با من
غروب عاشقانه ها با تو
یکی میون جاده ها گم شد
نمیدونم که اون منم یا تو ... (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبح به خیر (sm174)
امیر جان قربون دستت آلبوم مصطفی را اگر امکان داره زحمتشو بکش
یه عالمه طرفدار داره
آی نمیدونم ابی کال داره واسه کریسمسو آی ویدئو داره این بود ؟!؟! (sm54) همش دنبال جهانگردیه وقت نمیکنه موزیک ویدئو بسازه که
داریوشم ویدئو کنسرت میده همش جو الکی میدن
حتی ابی هم آرمین رو فروخت ...(sm81) ( البته ویدئو جدیدش با آونگه (sm2) )
(sm50)
ساعت دیواری از وقتی که رفتی توی خوابه ...
من اتفاقی بودم که انگار تنها با چشمای تو رخ میداد ... (sm50)
نمیدونم واسمون چه خوابی دیده روزگار (sm50)
تعبیر آن خطاست ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایید (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm118)
آنونس سریال در حاشیه 2 هفته آینده از شبکه 3 سیما پخش خواهد شد
آهنگ ملانی قشنگه (sm132)
بارووووووووووووووووون (sm50)
گلدن استیت وریرز بهترین تیم این فصل رقابتهای NBA در سالن ایر کانادا 112 – 109 میزبان خود تورنتو رپتورز را شکست داد. با این پیروزی روند پیروزیهای مدافع عنوان قهرمانی لیگ به 21 پیروزی متوالی در 21 بازی ابتدای فصل رسید.
دیگه عن قضیه رو دراوردن(sm2)
برفففففففففف (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم بارونه ,بازم بارونه (sm50)نقل قول:
برف ، برف ، برف میباره قلب من امشب بیقراره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی یه سوال تخصصی !نقل قول:
قضیه ی دوست پسر کریسی جونت چی بوده زده لهش کرده بوده ؟؟؟ (sm2)
آدم های خاکی مثل زمین استهلاک ناپذیرند ، رفاقت با آنان گرچه با ارزش ترین دارایی نامشهود ترازنامه ام است، ولی ثبتشان نمی کنم! نه به خاطر عدم تطابق با استانداراهای حسابداری ، بخاطر اینکه در تزازنامه قلبم به گونه ای ثبت شده اندکه هیچ پایان دوره ای مرا مجبور به بستن حساب آن نمی کند !!!.
روز حسابدار مبارک (sm10)
یه دعوای خانوادگی بود (sm2)نقل قول:
عکس هاشو تو اینترنت دیدم بدجور دکوراسیونش رو بهم ریخته بود (sm2)نقل قول:
بلخره دکترا تونستن بدون رنگ درش بیارن (sm2)