دوران جهالتِ ديگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازم ميگم تو مدرسه ما به ندرت يافت ميشه(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
دوران جهالتِ ديگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی بازم ميگم تو مدرسه ما به ندرت يافت ميشه(sm59)
همين آلبومو ميخوام الياس جان، البته اگه زحمتي نيستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط cl!nt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سایته گذاشته پولیه !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبي حديث جون ببخش جواب سوالتو دادم ولي سرعت افتض بود ارسال نشد . دخي يكشنبه امتحان جبر و احتمال داره فردا تعطيله (sm19)
حداقل اين ترك هم فعلا پيدا بشه خوبه: johnny cash - don't your gunsنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ايضا افتخاري! (sm2)نقل قول:
سلام لینک ۳۲۰ البوم نه فرشته ام نه شیطان رو یکی میده
امير چي بگم بهت (sm81)
دمت گرم (sm74)
مينا جون معذرت خواهی لازم نداره که،منم نتونستم بيام ديگه پوکيده بود انگار(sm59)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مزيت های مدرسه غيرانتفاعی،اداره به ما زودتر از سيزدهم اجازه تعطيلی نداده(sm3)
موسیقی ایرانو با چه البومی به یکی معرفی کنم همین خوبه ؟؟
دارم اینو بهش میدم
آلبوم من خود آن سیزدهم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر (sm2)(sm2)
یکی باید باشد وقتی سکوت شب دیووانه ات میکند .....
بیخ گوشت ارام غزل بخواند .....
که خامت کند ......
که خوابت کند ......
که دیوانت کند ......
ارام بگوید ......
من هستم ♥♡
♥
♥ .
.
.
در بدترین شرایط
نه باو البومای توپ رو بش دادم رسیدیم به سنتی این جا افتاده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm69)
(sm10)سلام به همه
اوکی
درووووووووود (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط madrid_25 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينام واسه خودشون يه خل بازيائي دارن فرداي شب يلدا اولين امتحانشونو ( ديني) گذاشتن بعد دومين امتحان رو يكشنبه گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينا از ديروز تعطيل شدن ، حالا چرا از سيزدهم مگه امتحانات شروع نشده ؟ (sm172)
يعني تا بعد ژانويه سرعت اينجوريه؟ (sm178)
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺷﻬﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺮﻧﺞ ﮐﺸﻮﺭ = ﺁﻣﻞ
ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮐﺎﻏﺬ ﻭ ﺍﻭﺭﺍﻕ ﺑﻬﺎﺩﺍﺭ ، ﭼﺎﭖ
ﺍﺳﮑﻨﺎﺱ = ﺁﻣﻞ
ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ mdf ﮐﺸﻮﺭ = ﺁﻣﻞ
ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺯﯾﺎﺭﺗﮕﺎﻩ ﺑﺰﺭﮒ ﺷﻤﺎﻝ ﮐﺸﻮﺭ، ﺍﻣﺎﻣﺰﺍﺩﻩ
ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ = ﺁﻣﻞ
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﻏﯿﺮﺍﻧﺘﻔﺎﻋﯽ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ،
ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺷﻤﺎﻝ ﺁﻣﻞ= ﺁﻣﻞ
ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ ﺧﺎﻭﺭﻣﯿﺎﻧﻪ ، ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻩ
ﺷﻤﺎﻝ ﺁﻣﻞ = ﺁﻣﻞ
ﺷﻬﺮ ﻋﻠﻢ ﻭﻓﻠﺴﻔﻪ = ﺁﻣﻞ
ﻓﺮﻣﺎﻧﺮﻭﺍﯼ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﺩﻭﺭﻩ ﻗﺎﺟﺎﺭ،ﻋﺒﺎﺱ ﻣﯿﺮﺯﺍ = ﺁﻣﻞ
ﻣﻮﺳﺲ ﻋﻠﻢ ﺍﺻﻮﻝ ، ﺷﺮﯾﻒ ﺍﻟﻌﻠﻤﺎ ﺁﻣﻠﯽ = ﺁﻣﻞ
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺟﺎﺩﻩ ﺗﻮﺭﯾﺴﺘﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ، ﺟﺎﺩﻩ ﻫﺮﺍﺯ =
ﺁﻣﻞ
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﻗﻠﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ، ﺩﻣﺎﻭﻧﺪ = ﺁﻣﻞ
ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺳﺪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ، ﺳﺪ ﻣﻨﮕﻞ = ﺁﻣﻞ
ﺷﻬﺮ ﺍﻗﻠﯿﻢ ﺑﺰﺭﮔﺎﻥ ﺟﻬﺎﻥ = ﺁﻣﻞ
ﺷﻬﺮ ﻣﺴﺘﻘﺮ ﻣﻠﻮﮎ ﻃﺒﺮﺳﺘﺎﻥ = ﺁﻣﻞ
ﺷﻬﺮ ﮔﺬﺭﮔﺎﻩ ﻫﺮﺍﺯ= ﺁﻣﻞ
ﺷﻬﺮ ﭘﺎﯾﮕﺎﻩ ﺩﻣﺎﻭﻧﺪ= ﺁﻣﻞ
ﻣﺮﺩﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻧﮋﺍﺩ ﺍﺻﯿﻞ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ = ﺁﻣﻞ
ﭘﺎﯾﺘﺨﺖ ﺍﻗﻠﯿﻤﯽ ﺳﻠﺴﻠﻪ
ﺍﺷﮑﺎﻧﯿﺎﻥ ،ﺭﻭﺳﺘﺎﯼ ﺍﺳﮏ = ﺁﻣﻞ
ﺁﺭﺵ ﮐﻤﺎﻧﮕﯿﺮ ﺁﻣﻠﯽ = ﺁﻣﻞ
ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﻧﻨﺪ ﺁﺭﺵ ﺭﺍ ﮐﻤﺎﻧﮕﯿﺮ
ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﻣﻞ ﺑﻪ ﻣﺮﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﯾﮏ ﺗﯿﺮ
ﻧﺎﻡ ﺟﺎﻭﯾﺪ ﻭﻃﻦ
هر آملی با غیرت که با این متن مواجه میشه به اشتراک میزاره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب فیلمی بود Gone Girl
فقط نفهمیدم چطور زنه حامله شد (sm120)
خاک بر سرت ..
روی دخترای مجمع از خنگی سفید کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله نشدکه بزمجه ....
رفت شاش اون زنک حامله رُ از توالت فرنگی برداشت(sm120)
آدم نیستین
اگه میدونی جواب بده نمیدونی ببند
خیلی محیط چرندی شده اینجا. همه دنبال مسخره کردن همدیگه هستن
اونکه واسه داستان اولش بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آخر داستان رو میگم، پسره به خواهرش گفت من باهاش میمونم اون بچه ی منه.. در حالی که خیلی وقت بود باهاش رابطه نداشت
جواب دادم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
چند روز میگذره دیگه چیزی یادم نمیمونه ولی فک کنم ظاهر سازی بود جلو بقیه ....کنار اومد با دروغای زنش (sm70)نقل قول:
اینجا که داره با خواهرش حرف میزنه رو دوباره ببین..کسی نیست 2 نفر هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این بچه از کجا اومده آخه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهر طرفم نفهمید (sm120)نقل قول:
این قدر فیلنامه این فیلم ایراد داشت که ای فقط یکیش بود!نقل قول:
بهترین توصیف همونی که اون شب اوردی گفته بود ایا اتفاقات این فیلم با عقل جور در میاید پاسخ داده بود! "اصلا و ابدا"(sm120)
سکانس قبلش که می گه این یعنی ازدواج و قبلش یه کادو بش می ده که توش مثبت بودن حاملگی شه یه چیزایی می گن ولی باز ...نقل قول:
(sm98)نقل قول:
طرف با اون سابقه درخشانش کاری نداشت واسش حامله شدن (sm2)
بچه که مال این نبود این طور به خواهره گفت تا توجیه کنه موندنشُ
زنه با این حربه کاری کرد که طرف نتونه بره از ترس بدنامی رها کردنش زن و بچش و مرده هم منفعل پا داد به این حقارت و چه قدر پایان بدی چه پایان بدی... (sm120)
حسین شنیدی به مخملباف گفت گوسفند ؟ (sm2)
باو نفهعمیدی شوهره هم کمث بوده نفهمید ؟؟؟ یه سناریو درست کرده بود حرف نداشت شوهره با این که فهمیده بود ولی باز بازی خورد اخر
مگه سایت درست نشد پ چرا اینجوریه باز ؟؟
مورینیو:مهم است که از بودن با افرادی که در اطرافتان هستند خوشحال باشید، این حس را مدتی بود از دست داده بودم ولی عاشق این گروهی هستم که الان دارم.عاشق بازیکنانم هستم.(sm19)(sm50)