خب دوستان امروز حالتون چطوره
نمایش نسخه قابل چاپ
خب دوستان امروز حالتون چطوره
خودتونو برای 4-5 تا ریمیکس اماده کنید(sm2)
اون 2-3 تا افکتی که دیروز گفتم نزدم رو میخواستمت رو امروز تست کردم خیلی متفاوت شد.حیف شد نزدم.به نظرتون ورژن 2 بدم بیرون؟(sm2)(sm2)(sm2)
من هنوز تو شوک خودکشی دیوید گوتا هستم
دوباره میخوای ریمیکس بدی ایندفعه تیستو هم خودکشی میکنه
نه میخوام موزیک باران میکس شماره 2 رو درست کنم.یه 6 تا ترک پاپ خوشگل موشگل انتخاب کنید.بیس دار باشه
شهرام ناظری - اندک اندکنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمدرضا شجریان - ببار ای بارون ببار
همایون شجریان - خانه سودا
رضا رضایی پایور - حال آشفته
محمد معتمدی - شب های بی مهتاب
دیوث 1 دونه ازینایی که گفتی نه گوش کردم نه دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگم پاپ
ارسلان کجایی ، دقیقا کجایی (sm50)
گفتم یه کار نو انجام بدی آهنگای سنتی رو الکتروهاوس میکس کنی ببینم چی از کار درمیاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای پازل بند همشون به کارت میان
6 تا پازل بند بذارم پشت سر هم که چی بشه.
اره خداییش باحال میشه سنتی ها رو ترنس میکنم(sm2)
نقل قول:
میثم ابراهیمی - باز بارون
پازل بند - چی میشه
رضا صادقی - دیگه مشکی نمیپوشم
علی لهراسبی - گل رز
سامان جلیلی - تپش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
(sm2)
سر چهار راهی که تو نیستی
هنوزم به عشق تو وامیستم
(sm172)
(sm70)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداوکیلی این 2 تا علیشمس و اون دی جی مانی بدتره این درو داغونا بود که گیر داده بودید به اهنگا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm110)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اشتباه نکنم آهنگ تگرگ میثم ابراهیمی یه ورژن دیگه داشت که صدای مافوق شخمی مازیار فلاحی توش نیست
لبنکش رو کسی داره ؟؟؟ (sm120)
حال ندارم گوگل سرچ کنم ! سرعتم پایینه (sm2)
خودشو دارم ولی لینکشو نه(sm2)
شات ده فاک آپ(sm2)نقل قول:
با دی جی مملکت درست صحبت کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا چارتا ترک درست حسابی بگید واس میکس اخه دیگه مشکی نمیپوشم چیه خداییش
پیداش کردم
کیون لقت (sm2)
ای تف تو چونت میخواستم قر بیام سرت(sm2)
من نمی دونم کدوم خدانیامرزی به مازیار فلاحی گفت صدات خوبه (sm2)
البوم قلب یخی رو دوست داشتم ولی بعدش به ریدمان افتاد
اصن صداش ریدمانه همش داره زور میزنه ! واسه زیارت قبور خوبه صداش (sm2)
خطر من پیشنهاد بدم؟ (sm17)
واسه میکس میخوای دیگه ؟
چه تنظیمی زده محمد ناهیدی
(sm77)
اره خدا خیرت بده تو هم پیشنهاد بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این رفقای دره پیت ما پیشنهادی در نمیاد(sm2)
اصن از آهنگ " ای شاخ تر برقص آ , جان پدر برقص آ " بهتر داریم ؟؟؟ (sm2)
(sm2)
الان پکیج پیشنهادیمو ارائه میدم ..
6 تا بیس دار.بیشتر بشه حوصله سربر میشه
بعدشم ترکای هیت باشه که دانلود کرده باشمشون قبلا حاله دانلود دوباره ندارم به جونه این رسول دیوث(sm2)
یعنی 6 و 8 نمیخوای فقط الکترونیک ؟ (sm54)نقل قول:
قاطی پاتی که قشنگ نمیشه اول یه میکس الکترو بعدشم یه 6 8 جداگونه میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی پس ریتمیکا و 6 و 8 ها باشه سری بعدی ...نقل قول:
کلا من بیس دوستم از بیس استقبال میکنم(sm2)
دیگه مشکی نمیپوشم واسه ریمیکس حرف نداره مخصوصا اونجاش که میگه نرنجی از دلم بانو افکت بزاری چی میشه