اقا چرا رو پاور بانکها وقتی دو تا خروجی باشه نوشتن یکیش مال اندروید یکیش ios
فرقش چیه
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا چرا رو پاور بانکها وقتی دو تا خروجی باشه نوشتن یکیش مال اندروید یکیش ios
فرقش چیه
منم میخوام ... (sm74)
ببخشین رو اداپتورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس این waywardpines مزخرف بود (sm3)
(sm120)من که طرفش نرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو باعث شدی من دیدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل اولشو دیدم .. ابکی بود
ام نایت شیامالان تو عواملش بود گفتم چی بشه(sm120)
این اوتلندر تموم میشه یا همچنان ادامه داره؟ ی فصلشو گرفتم بگو اینم میرینه نگیرم بقیشو(sm120)
یادم نمیاد به کسی گفته باشم بره ببینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیگانه برای فصل سه و چهار تمدید شده
چه خبره تموم کنن بره(sm2)نقل قول:
پنی دردفولم مثکه فصل 3 اخرین فصلشه
خانم ها اقایون دارم از کیبورد جدید باهاتون سخن میگم (sm59)
(sm120)12 میمون و ستمگرم حتمن ببین بخصوص ستمگر که خیلی با سریالای الان فرق میکنه مث مارکوپولو کلا یه فاز دیگسنقل قول: