ممر نظر تو درباره ی آلبوم چیه؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ممر نظر تو درباره ی آلبوم چیه؟؟؟
اول پارو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومش خوب و یکدست بود تقریبانقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای پیشرفت که همیشه هست
اخرش نرفتی سر اصل مطلب(sm120)منتظر شنیدن انتقادات و نظرت هستم
من با آهنگ جز و تفنگ سرپر بیشتر حال کردم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ترتیب از 1 تا 10 رو بگو ببینم چجوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)رضا صادقی قرار است با یک خواننده رپ همخوانی کند
حالش خوبه ؟(sm120)
همه خوبن ، ربته اول هم پارو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی بردم که محسن آلبوم خوبی داشته ولی از این می ترسم که در این مدت کوتاه که داره آلبوم چنگیز رو آماده میکنه بدون هیچ کنسرتی فکر و ذکرش رو گذاشته رو آلبوم خداکنه اونم آلبوم خوبی بشه گفته که اردیبهشت میاد...(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع؟(sm77)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا با یاس خوند.. حتما بازم میخونه(sm2)البته نمیدونم فیت واقعی بود یا روش میکس کرده بودن(sm120)ولی به نظر واقعی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]