نمیخوام که ریمیکس کنم.میخوام میکس کنم.ترکامو پیدا کردم.
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیخوام که ریمیکس کنم.میخوام میکس کنم.ترکامو پیدا کردم.
ترکا رو از البومای چندماه پیش که شاید خیلی وقته کسی گوش نداده انتخاب کردم که یه تازگی دوباره داشته باشه
از استاد جلال همتی و استاد مهرداد نیویورک هم هست توشون (sm2)
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااای عشقم مهرداد نیویورک(sm2)(sm2)
یه ریمیکس اختصاصی حتما ازش میزم بعدا(sm2)
یه ترکایی گذاشتم که همه مطمئنم خوششون میاد
معذرت نت قطع شد(sm168)
کلی گشتم تازه الان میگی نمیخوای (sm168)
خطر (sm39)
ده دقیقه هم نتونست منتظر بمونه
چه صبری دارن ماشالله جوان های این دور و زمونه (sm27)
(sm2)این ویدیو نوید راستی با همکاری کمپانی بازرس اومد بینم چیه
(sm29) تا کور شود هر آنکه نتواند دید (sm75)(sm120) حریف میطلبیم (sm149)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دو سه ویرایش میشه : یعد از کِری و کَری ، حالا بهش میگن کاری (sm2)
بسوز عشقم به مسی هدیه داده (sm150)(sm120)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اینکه هیچی نداشت گولمون زدن
(sm19)همش بخاطر صدف جونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا بگو واس میکس بعدینقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجب آدمای کثیفی هستن (sm3) نقش در برابر س/ کس (sm25) طرف زن و بچه داره دنبال اینکاراس (sm25) خاک بر سرشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز ربط ندی به اسلام
(sm169)
چاووش خون (sm80)
دوتا عادل روح نواز (sm7)
آوانگارد بهروز صفاریان (sm43)
فرشاد حسامی رو یادم رفت (sm58)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm8)(sm74)(sm81)
مردک جلاق چه کلاسی هم میاد (sm2) عین این خواننده هایی که وقتی میپرسی فلانی تو آلبومت هست میگه ایشالله آلبوم بعدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از احساس شک کردن
به احساس تو بیزارم
(sm50)
میخوام به کوری چش این مهدی دیوث فردا شب البوممو منتشر کنم با همکاری بزرگان جهان ساختم البومو(sm2)
یه تشکر هم اون پایین کاور واسه من بزن (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم بعدی میخوام ازت استفاده کنم(sm50) یه تشکر بزرگ برات میزنم تا چش این دیوث در بیاد روزی شونصدتا اهنگ ریمکس میکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنویس : Special Thanks : Rasool Golnar Producer (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول حسین : تا میری دستشویی میای می بینی ریمیکس جدید گذاشته (sm2)
میگم این پاشایی مگه نمرده چرا بیشتر از خواننده های زنده ازش اهنگ میاد نکنه از اون دنیا میخونه میفرسته(sm2)
ابرو واسش نذاشتن کامپیوترش گشتن یه صدای 10 ثانیه هم پیدا کردن میخوان اهنگ ازش بدن بیرون بکشید بیرون ازش دیگه تا 10 تا البوم ازش ندن دست بردار نیستن
عنشو درآوردن جاکشای بیی ناموس ! مخصوصا اون داداش کیوس کشش (sm9) مرتیکه الدنگ خجالت نمی کشه لاشینقل قول:
به کلمه گلنار توجه ویژه ای میگم بکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قرمساق از شاشیدن هم زودتر ریمکس درست میکنه من نمیدونم کی به این دیوث گفت ریمکس بزنه از فردا دهن امیر رو سرویس میکنه روزی 10 تا کار میده میگه بزن (sm2)
رسول آهنگ آغا محمد خان فرزاد فتاحی رو ریمیکس کن (sm50) (sm2)
قیافه ای پدرش هم معلومه از اون پول دوستهای بی شرفهنقل قول:
واقعا من یه دیداری با اونی که این دیوث رو به همچین کاری تشوق کرد باید داشته باشم (sm2)نقل قول:
ذیوث داداشش تو یه برنامه ای اومده بود میگفت : فکر نکنم دیگه خواننده ای مثل مرتضی پیدا بشه (sm3) خب آخه حقش نیست بری برینی تو دهنش (sm25)نقل قول:
دیوث من کارم اهنگسازی و خوندنه مثل مهدی قرمساق ثانیه ای ریمکس نمیکنم من واسه کار وقت و هزینه میزارم تو البوم جدیدم میخوام از Roses دعوت به همکاری کنم(sm2)نقل قول:
Sony Music Present (sm50)
(House Of Golnar (Coming Soon
به نظر من از دوتا خواننده ی آهنگ " بچه مامانی " هم دعوت کن ! آدم های کار بلدی هستن (sm2)نقل قول:
آخرین سنگر سکوتـــــــــــــه ...
سونی موزیک به خاطر آلبوم آریان کلا معلق شد دیگه نیست (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه بزرگه رو امیر کرد که کار اینو زد تو سایت از فردا دهنشو سرویس میکنه هر 5 دقیقه یه اهنگ میده میگه بزن اینم بنرش(sm2)نقل قول:
گناه پشت مرده حرف زد ولی وقتی هم زنده بود هیچ گوهی نبود باور میکنی یا نه تا وقتی زنده بود به یه اهنگش هم گوش نکرده بودم وقتی هم مرد 2-3 تا گوش دادم دیدم مذخرف گذاشتمش کنار
خودم یه کمپانی درست میکنم با همین اسم اصلا نگران نباشنقل قول:
من به عنوان مدل تو تیزر آلبوم نقش آفرینی میکنم (sm59)