نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش شی شیه خودم آموزش میدم هر وق خواستی ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزش شی شیه خودم آموزش میدم هر وق خواستی ..
آسونه سه سوت انجام میشه ..
گاهی سکوت نشانه از قطع امید از شعور طرف استنقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یعنی تو شاسکول هر وخ زنگ میزنی دس به خایه مودمو میبری دم در مث گربه وای میستی که چراغش خاموش شه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گمشو بینم سیم کشی مگه چیه که خراب شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پس از کیون ممره چیه کیون خره چیه من میخوام بدونم ..
واسه منم سوالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیم برق باشه یه چیزی نه تلفن که هیچ مرگش نمیشه
سیم برق .. (sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراسم بیلبورد رو بگیرین خیلی قشنگه
خالد شفیعی بازیکن خوبیه؟؟ عایا؟
ریدمان.خدانکنه بیاد(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وای ددعنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سید جلال رو ول کردن دارن کی رو میگیرن.
تراکتور به خاطر همین 4تا خورد دیگه.نورمحمدی2(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاش شجاع رو بگیرننقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود برنامه MediaMonkey ریپ میکنه چه قشنگ عین وینمپ خیلی جالب تر ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] شایعه روز/ مقصد احتمالی کاپیتانِ جنجالی سپاهان در لیگ برتر؛ محرم پرسپولیسی میشود؟
(sm3)نقل قول:
دروغه.بعدشم نمیخوایم.پیره بابا.نقل قول:
سپاهانی هستی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خار مملکتو گاییدن .
گووه بخورم (sm120)نقل قول:
تفاوت زیادی توی mbr و gpt از لحاظ سرعت نیست
gpt فقط هاردای بیشتر از 2.5 ترابایت رو میشناسه
نیاز ضروری به تغییر پارتیشن هارد نیست
مگر مرض داشته باشی که بخوای بگی من خیلی بروزم از gpt استفاده کنی
تو جا زدی تو عشق و من تنهام ... (sm50)
سرعت نت من ریده یا فروم ریده ؟
هههههههههههههههه هههههههههههههههه ... (sm50)
احسنت پرسپولیسی(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خونه جای سقف پر دیوار ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm3)
دیوثا اعصابمونو خرد کردن با این لیستشون(sm3)
اصلا مگه لیگ ایران فصل نقل و انتقالات داره - یه سریا از اینور میرن اونور دوباره فصل بعد برمیگردن به تیم قبلیشون
ماتا اولین قربانی مورینیو (sm25)
(sm50)
من دوس دارم همه رو تست کنم ..
10 تا برنامه دیگه موند باس نصب کنم ..
آیتونز که اصا فرمت پشتیبانی نمیکنه غیر از 4 تا ..
320 که سینجول زده بود از نظر من در حد 128 هم نبود