A80 A70 A60 A50 A40 A30 A20 A10 (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
A80 A70 A60 A50 A40 A30 A20 A10 (sm2)
تحریم ایفون
ورود شیا (sm173)
بچها من میخوام برم تو مدیریت سایت همچین اروری میده
کسی میدونه مشکل از چیه
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
Server unable to read htaccess file, denying access to be safe
الی (sm81) سایته با دلار ۴۲۰۰ میزنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) امیر سمت شما سیل نیومد ؟
یعنی الان سایتم رفته رو هوا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم من الان سایتم ***** شده
اون اطلاعاتم چی میشه
چقدر هزینه داره دوباره همون جوری سایت رو تحویل بگیرم؟
دامنه میتونه همون ادرس قبلی باشه یا نه؟
مثل شما باید عدد بذاریم براش
خا..
مسیر قهرمانی از بابل قدیم میگذرد (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخیش راحت شدیم از دست منچسترسیتی (sm173)(sm79)
یوونتوس خوشحال شدم که حذف شد(sm2). فقط مونده بارسا حذف بشه (sm173)
(sm50)
(sm2)سیتی
(sm120)قابل توجه ارمین نمره عکاسی 90
دانلود آلبوم Jordan Rudess به اسم Wired for Madness(sm118)
(sm2)شنبه سیتی بازم با تاتی بازی داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونن اینورم قهرمانی لیگ رو برای سیتی خراب کنن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونم صفا بوریم بخریم ..
آلبوم فریدون قراره بیاد زیر دستان بهروز ..
اقا من سایتم ***** شد رفت
این پشتیبانی خاک بر سرم میگه ما کاری نمیتونیم کنیم چون از طرف اون سازمان کوفتی که شیلتر کرده بهشون هشدار دادن
الان من چیکار کنم (sm74)
اقا یکی بگه چه کنیم
ی راهی بذاره پیش پامون
تازه مشتریا داشتن چذب میشدن
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اینجا کسی هست ی سایت کوچیک نقلی بزنه؟
چقد زر میزنی تو ..
(sm2)سینجول وارد میشود
(sm59)خدا این بسته همراه اولو ازمون نگیره صلوات
میخوای بیام برات نی بزنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
امیر این کنال رو بخون بهفمی تو مملکت چه خبره
(sm74)اقا این فلشو چجوری درس کنم کمک کنین دیگه
چشه
هیچ جایی هیچ نرم افزاری نشونش نمیده جز دیوایس منیجر اونم با یه کد نامی
همه کار کردم جز یکار
گفتن تو یه سیستم دیگه بزن اینو هنو تست نکردم
نقل قول:
یه برنامه توی cmd هست به اسم diskpart اول بخون دایکیمنتشو برنامشو بعد برو پارتیشن تیبلتو عوض کن
اگه حوصله نداری یه ایمیج اوبونتو دانلود کن بعد بریز تو یه فلش دیگه لایو بیارش بالا بعد فلشو بزن به سیستم ببین چی میشه
اینجارم یه چک بکن
اینجا اصن نشون نمیده گفتم دیوایس منیجر اینجا بود که دو سوته درستش میکردم