(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگر تو ای دَمِ آخر در این میانه تو سنگِ تمام بگذاری (sm134)
قیصر امین پور - رضا یزدانی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابک جان این روز گارِ نِی رنگ باز پشت همه ی ما رو به یه نحوی خم کرده و می کنه .
من یه خواهر دارم که چند وقت پیش تقریبا حرفِ تو رو بهم زد !
داشتم یه قطعه از فرامرزِ اصلانی گوش می دادم و خیلی محوش شده بودم .
اومد توی اتاق و گفت : خوبه که تو هنوز از یه چیزی لذت می بری !
کسی از من 5 سال بزرگ تره و توی 29 ساله گی شده یه آدمِ 50 ساله !
یه 50 ساله یِ دنیا دیده که دیگه هیجان زده و کاشفِ از یاد رفته ها نمی شه !
با این فرق که این آدمِ 29 ساله ، دنیا رو هم نه دیده ولی بخشِ عمده ی زخمش رو چشیده .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیرخان یوزر منو میشه به Milad_KurdishBoy تغییر بدید؟
ممنونم ازت امیرآقا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)
(sm172)
صد بار اگر مرده ام (sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
همرو معتاد کردی(sm2)
(sm50)
(sm50)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
خیلی وقت بود میخواستم همینو بگم یادم میرفت(sm2)
(sm120)(sm50)
اخه فرزاد فتاحى کيه اخه باهاش کار مى مى کنى داريوش جان(sm50)
برگرد ب ايرج خان و شهيار و شماعى زاده و زولاند(sm81)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلااااام
یادش بخیر وای وای
ببین من از خدامه داریوش با ایرج و بقیه بزرگان کار کنه.اما مشکل این نیست.مشکل خواننده ها هستن که حاضر میشن هر آهنگیو بخونن.اشاره میکنم به حاصل همکاری ابی،نجوکی،شهیار...آیا این اهنگ نجوکی رو زیر سوال میبره یا شعر شهیار ضعیف بود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داریوش تو این چند سال اخیر با آهنگسازای جوون همکاری موفقی داشته و بخش زیاد این موفقیت برمیگرده به خودش...این نظر شخصی بود شاید من اشتباه میکنم.
(sm2)نقل قول:
سلام بر کامبیز جوان احوال شریف؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اینم یادم رفت بگم علی، جون من یه تشکر بزن فدات شم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صفر مطلق
اونور همه باهم اختلاف و مشکل دارن و تو غربت همدیگه رو ساپورت نمی کنن و اینورم چون کارا مجانی هس ازشون استقبال می کنن و اینورم همه چی برنامه ریزی شدست و نهایتش می شه نابودی موسیقی پاپ ایران(نمی گم لس انجلسی چون هنرمندان واقعی ما همینا هستن و اینا که داخلن دوزاری هستن و اصن ب حساب نمیان و براساس جو موجد که سلیقه های مردم مزخرف شده اینا هم الکی معروف شدن)نقل قول:
دلپوش ب جرات بگم بهترین کار 10-15سال اخیر ابی بوده و خوشبختانه داریوش ادم باهوشی هست و حواسش هس داره چی می کنه و مث بقیه نیس گند بزنه ب اعتبار و ابروی موزیکش اما خب متحد شدن بزرگان موزیک و هنرما هنوزم می تونه ی رنسانس ایجاد کنه باهمه ی مشکلات و دلزدگی ها و خستگی ها!!!!
سلام کامبیز خان کم پیدایین(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط k@mbiz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm54)(sm54)(sm54)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
35 تا البوم دگه واسه آپلود مونده(sm50)
با حرفات موافقم...بله سلیقه مردم عوض شده.موسیقی داخل ما الان قابل دفاع نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر سال که میگذره آثار ضعیفتری به بازار میان و دیگه به بن بست رسیده...اونورم که خودت گفتی چه اتفاقی افتاده...باید به حال این موسیقی گریست.
امیر جان تو فایل ها رو با نرم افزار مخصوص اپلود بوی می زنی یا حالت عادی؟ فرقی نداره؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نصب کردم مث idm هسنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
مگر خضر مبارک پی تواند / که این تنها بدان تنها رساند (sm111)
از 3 سال پیش این قدر که با تک تکِ آواز های فرامرز اصلانی حال می کنم ، وقتی یه قطعه ازش پخش میشه امید وارم که این موسیقی تا ابد ادامه پیدا کنه و تموم نشه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما اخرش نفهمیدیم اسمت میلاده فریدونه یا فرهاد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm50)
دلکش - هوای تو (sm50)