علی لهراسبی زور می زته می خونه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوده شادمهر خوبه
این کار هم حقش ادا نشد
نمایش نسخه قابل چاپ
علی لهراسبی زور می زته می خونه (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار خوده شادمهر خوبه
این کار هم حقش ادا نشد
شادمهر زیاد تصمیم هنری اشتباه گرفت.کنسل کردن بازی،اعتراف با شعر مونا بررزوی،قلب ساعتی،حتی همین سفر و مطمئن هستم چندتا کار تاپ دیگه که خوند و پخشش نکرد.مثل نفس بکش،حواست نیست....اینم بر میگره به تصمیم های اشتباه شادمهر و ضعف مدیر برنامه هاش.ولی در کل اون زمان که شادمهر بیشتر به بهداد کاموری بها میداد نتیجش بهتر بود تا این امیر فرشبافف.تنها حسرت من کنسل کردن اهنگ حواست نیست و نفس بکش هست که خیلی حیف شد.
من دوست داشتم وقتی حواست نیست و اعتراف برزویی و بازی ازش پخش میشد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این حرفا برای اون شادمهری بود که دیگه وجود ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و تو وارث دردیم
شیر همیشه شیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
عادل روحنواز چه اعجوبه ایه!!!(sm77) چی کرده تو آلبوم!
یعنی بهتر از وحید کچله نوازندگیش؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]