(sm172)(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm172)(sm27)
همیشه ی خدا داری دست گل به اب میدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب ِ خاموش نمودار دلِ پر سخن است ......(sm172)
آخ که چقدر تنگه دلم برای اون شبامون (sm50)
"گمان میکنم آزادم ولی جلو سرنوشت خودم نمیتوانم کمترین ایستادگی بکنم. افسار من بدست اوست، اوست که مرا به این سو و آن سو میکشاند. پستی، پستی زندگی که نه میتوانند از دستش بگریزند، نه میتوانند فریاد بکشند، نه میتوانند نبرد بکنند، زندگی احمق."(sm50)(sm27)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توو روز و روزگار من
بی تو روزای شادی نیست ...
سلام ای ناله ی بارون ...
(sm50)
(sm27)
از خانه بیرون بیا تا زیبا شود این شهر،
تا درختهای دودگرفتهی خیابانِ پهلوی سابق
دوباره جوانه بزنند
و جویهای لبریز بطریهای خالی آب معدنی
از نو
طعمِ شیرین آبِ قنات را تجربه کنند !
تا آبی شود این آسمانِ خاکستری
و تابلوهای نمایشگرِ آلودهگی هوا
از خوشی به رقص در بیایند !
از خانه بیرون بیا!
بگذار نیمکتهای آن پارک قدیمی
با یکدیگر به جنگ برخیزند
تا تو قهرمانشان را انتخاب کنی برای نشستن !
بگذار کودکان پشتِ چراغ قرمزها
تمام اسفندهاشان را در آتش بریزند
از شوقِ آمدنت !
بگذار فوارههای تمام میدانها دوباره قد بکشند
و در تک تکِ کوچهها
بوی گلسرخ بپیچد...
بیتو این شهر متروک است
و تنها کلاغهای خاکستری
آسمانش را هاشور میزنند...
شهر و دیاری که بر دو پا راه میروی
و مرزهای وطنم
از عطرِ نفسهای تو آغاز میشود!
از خانه بیرون بیا تا خلاصم کنی
از تبعید در شهری
که زادگاهِ من است...
یغما (sm50)
(sm27)
(sm3)حروم لقمه ها عاشورا کم بود 9 دی هم اضافه شد از امشب مستند فتنه پخش میکنن
ملت بریزن همین صدا و سیما آتیش بزنن راحت شیم بخدا
سلام بر همه چاوشیستای بزرگ و کوچک واقعا مردم باس بریزن بیرون چون بارم اختلاس کردن اونم 12 هزار میلیارد مردم باید باهم هماهنگ شن تا این نظام دروغین را به زیر بکشن
(sm77)
(sm172)اشترم به نظرت امروز میاد یا فردا
(sm120)تجربه نشون داده اینجور وقتا میفته روز دوم
فردا هفتم دیماه و روزی است که البوم عشق یعنی..... قرار هست پخش بشه و از طرفی اول در شهرستانها و روز بعد در تهران ولی امیدوارم شاهد پخش این البوم در تهران هم باشیم
فریدون
سامی (sm2)دیوث خودشو سیکسی کرده
(sm120)خب اشترم برنامه چیه دس به خایه وایستیم یکی بزنه
(sm30)مصاحبه
الی سامی (sm2)
خب لاشی الان وقت البوم زدنه
از دو دل چه جوری رسید به دلتنگ (sm120)
دیروز صبح تا خبرشو اینجا زدم به دقیقه نکشید که همه جا پخش شد (sm120) اینجا جاسوس داره (sm120) نامردا خبر ِ رادیو رو نبرین جای دیگه واسه یه بنده خدایی بد میشه(sm172)
قمیشی نیوز (sm2)
حامد : از مدت ها پیش در جریان ساخت آهنگ تهران بودیم (sm120) به شایعات توجه نکنید (sm120)
التماس میکرد (sm120)
تا کم میاره جری خاچاطور رو میکشه وسط (sm2)
عهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو دل پس همچنان در لیست انتظاره (sm120)
تنظیم آهنگ تهران : خشایار احمدیه (sm25)
(sm2)چقد صدا و سیما با روزنامه ها وطن امروز و جوان و کیهان و رسالت هماهنگن !
این تنظیم کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه این خشایار kc bondar نیستنقل قول:
سینجوله
عهنقل قول:
باز هم اشتباه خبر دادن (sm25)
(sm2)این دو شاسکولو
تنظیمای خشایار خیلی خوبه
نمیدونستم kc bondar یهو میشه احمدیه (sm120)نقل قول:
خو پسر ِ خوب با همین اسم احمدیه کار کن (sm120)
امیر فیس خشایار رو بی زحمت (sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولاّ شاسکول خودتی (sm174)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوماّ من با چهره خشایار آشنا نبودم و نمیدونستم فامیلش احمدیه هست (sm120)
ثالثاّ : هیچی(sm120)
(sm93)(sm10)نقل قول:
(sm70)الدنگ تو موسیقی لس انجلسو پدرشو دراوردی نمیدونستی این دو تا یکی ان !نقل قول:
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسیقی لس آنجلس چیه (sm120) من فقط خبراشو اینجا میزنم (sm120) دیگه چیزی از موسیقی لس آنجلس مگه مونده ؟؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسلمان که هست (sm120) باراک حسین اوباما(sm2) مقلد هم می شود انشالله (sm2)