باشه کلا از بچه های موزیک باران به جز مهدی خطر دیوث از همه تشکر میکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه کلا از بچه های موزیک باران به جز مهدی خطر دیوث از همه تشکر میکنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو خودم آماده کرده ترانه علیدوستی هست تو دست راستش چندتا گلنار ، تو دست چپش دبیلدونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر پسر خوبی نگوووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زن سپهر حیدری هم هست فقط موندم چی بدم دستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیار(sm2)
(sm77)(sm30)نقل قول:
شهرام ناظری از کیفیت آلبوم خیلی راضی بود رفت سیبیلاشون بزنه
خطر دیوثه(sm2)نقل قول:
تو ک....ی. ونت میلاد از خنده نمیتونم درستتایپ کنم(sm2)نقل قول:
دیوث بن نشیم یه موقعه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس میلاد (sm2)
حاجی خزو بیخیال گوشتو بچسبش (sm118)
فدای سرم (sm2)نقل قول:
چندتا پست عرفانی بدین تا پستها برن پایین (sm2)
خبر فوری - محسن چاوشی پس از شنیدن آلبوم از موسیقی خداحافظی کرد شنیده ها حاکی از این است که ایشان همراه با علی اکبر یاغی تبار دارن تو مولوی بنگ زد و بند میکنن
نماز شب چند رکعته؟
هر چی کرمتهنقل قول:
فک کنم دو رعکته.توصضیه شده سجده های طولانی خوبه
به جان خودم این عکس باید رو پک آلبوم باشه (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کرم من باشه شروع نشده تمومه(sm2)نقل قول:
تا تو نباشی نمیشه که بشه من عاشق کسی بشم که اون تو نباشی نمیشه ...
پس خودتو درگیر نکننقل قول:
دیوث بسه دیگه بکش از البوم بیرون(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم که تموم شد
پروژه ی بعدی آوای حمام تولید فیلم سینمایی است با نام : در دنیای تو گلنار چند است
(sm2)
تو هم که هر دفعه مارو می بینی .. (sm118)
از اینور انار از اون ور چایی (sm2)
مژده به دوستان.میکس تموم شد
(sm2)
یه استراحت به خودت بده داری نابود میشی (sm2)
یه کیون میدی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث بی شوخی این خیلی بهتره اولی شده.نقل قول:
من تا یه میکس درست حسابی ندم بیرون خیالم راحت نمیشه(sm2)
چخه... من خودم بکنم بچه جون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس دهنمون سرویسه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میکسو امیر نمیزنه تو سایت.فقط بخاطره بچه های اینجا میزنم.نقل قول:
بعدشم.نترس من الان با اینی که زدم خیالم راحت شد(sm2)
کسی رو نمی شناسی بده؟نقل قول:
چرا......نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 نفر میشناسم اسم هردوشون هم رسوله.(sm2)
اونا تابلوه خر مو هستن.یه تر و تمیز معرفی کننقل قول: